X Factor 24. januar 2014

Blachman: Derfor valgte jeg grupperne

Så blev det endeligt afgjort
Af af
Dommertrioen anno 2014: Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman
Dommertrioen anno 2014: Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman
Foto: Kaspar Wenstrup
Det blev ikke til et skænderi mellem Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee, da dommertrioen fredag aften skulle blive enige om, hvem der skal have henholdvis Grupperne, Solister under 25 og Solister over 25 i årets udgave af X Factor.

X Factor-Pedram vælter sig i fans

Førhen har uddelingen altid foregået via lodtrækning, men i år var det op til dommerne SAMMEN at blive enige om, hvem der skulle have de 'upopulære' Grupper og de to solist-grupper. Men dommertrioen, der også sad ved siden af hinanden i den første X Factor-sæson i 2008, havde ikke problemer med at blive enige.

X Factor: Ingen pladekontrakt til vinderen

Det tog således under en time for de tre at bilve enige om, at det var Thomas Blachman, der skulle have æren - eller næmere opgaven - med at få Grupperne styret mod finalen i det populære talent-program på DR. Til bt.dk forklarer det musikalske snakketøj, hvorfor han valgte at tage 'Grupperne', der oftest betragtes som den sværeste at arbejde med:

- Jeg synes, det var en meget hurtig afgørelse. Det var mit eget initiativ, selv om det så betyder, at jeg må gå glip af solisterne. Jeg er den eneste, der ikke har haft grupper i det her regi os tre imellem. Derfor var det faktisk meget sympatisk af mig, forklarer Blachman til bt.dk.

- Det er en konstellation, vi aldrig har haft os tre imellem. Jeg er jo i bund og grund diplomatisk, ikke, lyder det fra Thomas Blachman.

Lina Rafn havde inden sagt, at hun allerhelst ville have Solister under 25 - og det fik hun også. Dermed blev det Remee, der skal coache den 'ældre' gruppe - nemlig Solister over 25.

Sponsoreret indhold