X Factor29. januar 2022

"X Factor"-Kasper i chok over dom: Jeg var en af de bedste

Den 41-årige musiker var mere end almindeligt overrasket over at ryge ud af sangshowet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sidste uge var det DJ Martin Jensens sangatalenter, der skulle forsøge at imponere deres mentor, da de stillede sig op på scenen til den famøse ”6 Chair Challenge”.

Og her var det altså en ganske hård dommer, der således udvalgte hvilke talenter, der skulle med videre til den eftertragtede bootcamp.

Nu er turen så kommet til den ganske garvede ”X Factor”-dommer, Thomas Blachman, der i denne uge blandt andet valgte at give den 41-årige musiker, Kasper Ørum, en stol. Blot for igen at tage den fra ham - og i stedet give den videre til det spirende sangtalent Meseret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kasper_oerum_-_x_factor.jpg
 (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Kasper optrådte med sit eget nummer "Med filter". Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Og der er ingen tvivl om, at det var en ganske overrasket Kasper, der måtte forlade sangkonkurrencen:

- Jeg fik jo en stol og var glad – og troede, det var det rigtige. Men alligevel vælger han (Thomas Blachman, red.) at gå med Meseret, som er meget mere soulpop og R'n'B, forklarer Kasper til SE og HØR.

Kasper Ørum, der er uddannet pædagog og skuespiller, optrådte med sit eget nummer ”Med filter”:

- Overfor Blachman spillede jeg nogle forskellige sange. Jeg spillede også et David Bowie-nummer, og der sagde han ”ej, det skal du ikke”. Og så tænkte jeg, at jeg ville spille noget af mit eget.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/thomas_blachman_-_6_chair_challenge.jpg
 (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

De tre dommere, DJ Martin Jensen, sangerinde Kwamie Liv samt musiker, og ganske garvet "X Factor"-dommer, Thomas Blachman, har ikke lagt sjul på, at niveaet til dette års "X Factor" er tårnhøjt. Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Til SE og HØR forklarer Kasper, at han ofte er blevet kaldt ”filterløs”. Og derfor lavede han således nummeret ”Med filter”, fordi det, ifølge ham, sommetider kan være en god ting at have et filter på:

- Så opfører man sig måske lidt bedre. Man er måske lidt mere høflig. Der er måske nogle, der ikke bliver såret på samme måde.

Men hans optræden var altså ikke nok til at overbevise mentor Thomas Blachman om en plads videre til bootcamp:

- Han ville hellere eksperimentere. Han sagde, at han havde prøvet at lave singer-songwriter før. Han sagde, at nu ville han hellere lave det her soul. Så det er jo også bare en smagssag.

- Og så er det jo også bare et show, der også bare skal være sjovt og underholdende, forklarer Kasper, der således ikke lægger skjul på, at han helt bestemt mener, at han var blandt de bedste i konkurrencen:

- Jeg mener jo, at jeg var en af de bedste musikere – en af de bedste sangere. Jeg har spillet hele mit liv, forklarer han.

Den 41-årige musiker, der bor på Vesterbro i København sammen med sin kæreste, har planer om at fortsætte med at lave musik og optræde ude i det ganske land. Og han føler ikke selv, at han kunne have gjort det bedre, da han stod på scenen til den famøse ”6 Chair Challenge”.

Samtidig slår han da også fast, at han aldrig vender tilbage til ”X Factor”-krydset:

- Det her var, fordi jeg bare havde brug for at eksperimentere. Jeg har spillet hele mit liv, jeg havde bare brug for at prøve det her popeventyr.

- Så jeg stiller ikke op igen.

Sponsoreret indhold