X Factor 2. februar 2018

X Factor i aften: Blachman tager drastisk valg

Det er tredje og sidste omgang af "5 chair challenge", og det betyder, at det er blevet Blachmans tur til at vælge sine fem. Men den stædige dommer vil ikke have fem grupper med videre.
Foto: DR

Der er endnu engang dømt spænding i X Factor, når Thomas Blachman i aften skal udvælge de fem grupper, som han vil have med videre til Bootcamp.

Men ret hurtigt beslutter den 54-årige dommer sig for, at han ikke vil udvælge fem af sine grupper, men derimod kun fire.

- Der findes fem stole, og det er klart, at hvis jeg ikke tager nogen ud, er jeg afhængig af at vælge fem af de allerede eksisterende grupper.

- Jeg mener ikke, at der er fem af de allerede eksisterende grupper, der kan gøre, hvad der skal gøres, fortæller Blachman i aftenens program.

Derfor vælger han simpelthen at fjerne en stol, så oddsene for deltagerne i hans katogori bliver endnu dårligere.

- Jeg bliver nødt til selv at skabe en gruppe. Så jeg bliver nødt til at fjerne en stol, lyder det.

Og den beslutning falder ikke i god jord hos de ti grupper, der sidder og venter på, at de får lov at kæmpe om en stol.

- Man kan jo ikke kalde det for "5 chair" nu, lyder det fra en af de ventende deltagere. 

Men Blachman tror tilsyneladende ikke nok på sine egne grupper og vælger derfor at snuppe enten Remees eller Sannes fravalgte deltagere. 

- Der er en stol mindre, men det giver mig en mulighed for at lave en gruppe på min bootcamp, fortæller Blachman til Sofie Linde, der beder om at få fjernet en af de fem stole, der står linet op. 

Sidste omgang af "5 chair challenge" bliver vist i X Factor i aften klokken 20.00 på DR1. 

Se klippet med Blachman herunder:

Sponsoreret indhold