X Factor2. marts 2018

X Factor: De skal i omsang

Det kan nu blive allersidste sang for to af deltagerne i X Factor 2018
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_00v3444.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Inden længe skal Oliver og Anne Mette og Tomas på scenen igen og kæmpe om overlevelse i X Factor.

De har fået færrest stemmer af seerne, og så er det dommerne, der bestemmer.

Så nu er det fuldstændig op til Sanne Salomonsen, Thomas Blachmann og Remee at beslutte, hvem der skal have en ekstra chance for at vinde den sidste sæson af "X Factor" på DR.

Og det bliver nok Remee, der ikke har nogen i farezonen, som sidder med det afgørende valg.

Oliver står i farezonen for anden uge træk.

I sidste uge var det nemlig Oliver og Anja Nynne, der røg i farezonen, og det var altså Anja Nynne, der måtte sige farvel, efter Blachman sendte hende ud.

Joakim afløste Sofie
Det er ikke den sædvanlige smukke Sofie Linde, der har budt seerne og publikum velkommen til de to første liveshows i den sidste sæson af "X Factor" på DR1. I stedet var det hendes mand, Joakim Ingversen, der i sikker stil ledte fredagsballet i land.

- Jeg er jo kæmpe "X Factor"-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte "X Factor"-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært! Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, fortalte Joakim, da det blev afsløret, at han overtog tjansen fra Sofie.

Joakim skulle alligevel på arbejde i aften. Han skulle nemlig have været vært på Ultra Factor på DR Ultra, men også på den post er der blevet hentet forstærkning ind.

Det var i stedet den erfarne vært Jacob Riising, som tog "Ultra Factor"-tjansen fredag.

Se alle deltagerne i årets udgave af "X Factor" i galleriet:

X Factor livedeltagere 2018

Sponsoreret indhold