Blachmans hemmelige trick: De får hverken is, slik eller sodavand

Blachman og sine tre deltagere

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Mia, Chili og Martin har klaret sig gennem de første to "X Factor"-programmer, hvilket gør deres dommer Thomas Blachman til den eneste, der stadig har alle sine deltagere med i konkurrencen. Men de tre unge mennesker kommer bestemt ikke sovende til deres succes. Faktisk er Blachman en ganske streng lærer.

- Efter vi har brugt meget tid på at finde de rigtige sange, så øver de dem og står og synger foran mig. Der er en lille lampe i loftet. De får ikke en skid forærende, og der er ikke noget med et anlæg. Det er iskoldt. Nogle gange stiller jeg en af pigerne op foran Martin, hvis han skal have lidt mere liv i ansigtet. Eller omvendt. Og så dyrker vi deres stemmer. De får hverken is, slik eller sodavand. Der er lidt vand, hvis de er heldige...

Og noget brød?

- Nej for satan, fastslår den 53-årige jazz-musiker, der bliver inspireret af Martin, Chili og Mia, der fredag aften skal prøve kræfter med "break up"-sange.

- Jeg kan lære noget af dem. De kommer med musikken. Man kan næsten betragte det som en form for speciel vin eller chokolade. De kommer ind og serverer en helt speciel for form for delikatesse, som jeg smager på og nyder.

Meget mere Blachman:

Thomas Blachman: Helt privat

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close