X Factor-Anna: Sex er strengt forbudt

Som en anden sexbombe kælede Anna sensuelt med mikrofonstativet, da hun sang Amy Winehouse

Som en anden sexbombe kælede Anna sensuelt med mikrofonstativet, da hun sang Amy Winehouse

Foto: DR

Da den færøske Anna i forrige uge sang Amy Winehouse, eksploderede hun ind i danskernes stuer. Iført en stramt siddende, skinnende rød kjole smøg hun sig op af mikrofonstativet med en dans og en kælen stemme, der fik skærmen til at emme af sensualitet.

Det har Anna ingen problemer med trods det faktum, at hun bekender sig til Jehovas Vidner og dermed en temmelig puritansk og kysk version af kristendommen.

- Der er ingen forbud, som jeg ikke overholder, og jeg har det godt med det. Folk kan se det på mig. Jeg er glad, og der er ikke noget galt med mig. Jeg står ved min tro, og det har jeg altid gjort, siger hun til Ekstra Bladet.

Hun fortæller også, at hun ikke har nogen kæreste lige nu, og det indikerer dermed, at det har hun haft. Netop når det drejer sig om, hvad der sker før ægteskabet, sætter Jehovas Vidner nogle meget skrappe regler for, hvad man må og specielt ikke må.

Sex er absolut forbudt, onani er som at kysse med djævelen og det er ikke "velset", at kærestepar opholder sig alene i et lukket rum, og noget så uskyldigt som at kysse eller holde i hånden ser man ikke gerne, inden parret er forlovet.

Men med belæg i, at hun har haft en kæreste, spørger Ekstra Bladet også meget naturligt Anna, om hun er jomfru. Det huer ikke den ellers selvsikre færing.

- Det synes, jeg er et dumt spørgsmål. Det er irrelevant, og det gør mig forlege og skidt tilpas. Det er meget privat, synes jeg, siger hun.

I aften synger Anna rock som de øvrige X Factor-deltagere, og hun tager sig kærligt og kælent af Christina Aguilera "Fighter".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close