X Factor8. januar 2019

Sofie Linde rejser før "X Factor": Trine billigt til salg på flyet

Mens "X Factor" ruller over skærmen, er værten Sofie Linde taget på ferie, før liveshows begynder. Og på flyet var datteren Trine ikke særlig populær hos mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180808_pg_x_factor_2019_0266.jpg
 Foto: Peter Grosen

"X Factor" havde premiere i fredags, og det blev til en flot en af slagsen for Sofie Linde og resten af holdet bag.

Efter flere måneder med optagelser af det populære sangshow, er det endelig blevet tid til lidt ferie for den dygtige vært.

Sammen med manden Joakim Ingversen og datteren Trine har Sofie Linde sat kursen mod USA for at få lidt sol i de vinterblege kinder og slippe for den danske kulde.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Turen går til Florida, Fort Meyers og Sanibel. Første udfordring er 10 timer i et fly med en baby. Ønsk os held og lykke, skriver humørbomben blandt andet i sit opslag på Instagram.

Det virker dog ikke helt til, at nok af Sofie Lindes mange følgere har ønsket hende og Joakim held og lykke med flyturen.

Trine billigt til salg

I hvert fald er "X Factor"-værten ikke helt tilfreds med datteren Trines opførsel på den lange rejse i luften.

- Vi rejste i 19 timer i går, og nu har vi sovet 12 timer, og nu er vi klar til at tage hul på vores ferie. Det gik udemærket. Trine var til salg meget billigt et par gange, men det er glemt, og nu er vi her, siger Sofie Linde på en story på hendes Instagram-profil.

Det må også siges at være en hård prøve for lille Trine på bare 11 måneder at rejse 19 timer til den anden side af planeten.

Men nu er alt godt igen, og Trine virker til at være i noget mere roligt humør, end hun må have været på flyet.

- Vi starter i en lille by, der hedder Sanibel, som er en lille strandby, som jeg altid har drømt om at komme til. Den ligger lige ud til den mexicanske golf, fortæller den blonde grinebider, mens hun med Trine på skulderen viser det solrige landskab frem.

Det er et syn, som virkelig formår at gøre de fleste af hendes følgere særdeles misundelige.

Endelig reklame

Turen med Trine og gemalen Joakim er noget, som Sofie Linde længe har drømt om.

Udover Sanibel aflægger TV-familien også Floride og Fort Meyers et besøg, inden de igen vender de til den tid solbrændte snuder hjem mod Danmarks råkolde vinter.

USA-eventyret havde måske ikke været muligt, hvis Sofie Linde ikke var smuttet med "X Factor" fra DR og over til TV2.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_comedy_galla_2018_tsl_20180830_0217.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sofie Linde og Joakim Ingversen har datteren Trine sammen (Foto: Thomas Laursen)

Den længeventede tur er nemlig en reklame for Jysk Rejsebureau, og den slags reklame er det ikke tilladt for ansatte på DR, mens der ikke er de regler for ansatte hos TV2.

- Siden jeg var gravid har jeg ikke været ude og rejse. Vi har altså som familie ikke været længere væk hjemmefra end Jylland. Det skal vi nu. Jeg har nemlig fået til opgave af Jysk Rejsebureau at skrive en rejseguide til børnefamilier, der tager på ferie i USA, skriver Sofie Linde til sit billede.

Det har altså vist både at være en god og rentabel beslutning for den jyske humørbombe at skifte fra DR til TV2.

Med "X Factor" fik hun de højeste seertal til en premiere i tre år, og hun får mulighed for at samarbejde med firmaer, som kan betale hende i både rejser og kolde kontanter.

Se Sofie Linde og Joakim Ingversen fortælle om deres nye hus:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold