Sofie Linde bliver vært på "X Factor" på TV2

Sofie Linde.

Sofie Linde.

Foto: All Over Press

Sofie Linde fortsætter som vært på "X Factor".

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse

- Sofie Linde er en stjerne i dansk tv. Hun er i øjenhøjde med seere og brugere, og hun har en naturlighed på skærmen, som er unik. Derfor er det en stor glæde for mig, at Sofie vil fortsætte med at udvikle "X Factor" på TV 2, hvor vi vil sikre danskerne store fælles oplevelser, der skaber involvering og samtale om alt det, vi deler, siger Lotte Lindegaard, der er kanalchef hos TV2. 

Sofie Linde selv er glad for, at hun igen skal lave "X Factor". 

- Jeg elsker at lave "X Factor", og jeg glæder mig helt enormt til at lave endnu en sæson. "X Factor" er den største, sjoveste og mest udfordrende opgave, jeg har haft i min karriere som vært. Ikke to sæsoner har været ens for mig at lave, og den kommende sæson bliver bestemt ingen undtagelse, siger Sofie Linde i pressemeddelelsen.

Sofie Linde har været 10 år hos Danmarks Radio, og der bliver det altså nu tid til at sige farvel. 

Hun sender en stor tak til sin tidligere arbejdsplads i et nyt Instagram-opslag. 

- Jeg har taget en svær beslutning. Tiden er inde for mig til at tage springet ud i det store freelance-bassin.Efter 10 fantastiske år på DR var det tid til at prøve noget nyt. TAK til alle jer som har hjulpet mig. Tak til jer, der både har været søde og hårde ved mig. Tak til jer, der smilede på gangen. Tak til jer der altid fortalte jeres ærlige mening. Tak til alle min dejlige kollegaer på DR, skriver Sofie Linde på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

Da den seneste sæson af "X Factor" sluttede tilbage i april, fortalte Sofie Linde, at hun endnu ikke havde taget stilling til fremtiden.

Der var det nemlig datteren Trine, der havde hendes fulde opmærksomhed. 

- Jeg har ikke taget stilling til noget som helst. Jeg sørger for at holde mine planer relativt kortsigtet. Og lige nu er det eneste, der står på programmet, amning og Trine, fortalte Sofie Linde.

Du kan se hele interviewet med hende herunder

Se flere billeder af Sofie Linde i galleriet herunder

Dejlige Sofie Linde

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close