Tager Oh Land endnu en "X Factor"-sæson? Her er hendes krav

"X Factor" synger for alvor på sidste vers, da finalen i fredagsbaskeren i dag skal stå i Forum Horsens. Men allerede nu gør dommerne sig tanker om, hvorvidt de har lyst til at tage endnu en tur i TV-manegen til næste år.

Også dommerdebutanten Oh Land har gjort sig tanker om sin fremtid i sangshowet. Og den 33-årige musiker kommer ikke til at sige ja til TV2, medmindre de opfylder især ét krav.

- Umiddelbart har jeg haft det sindssygt sjovt, så hvis det er sammen med de der to, vil jeg gerne, sagde Oh Land til SE og HØR, mens hun pegede over på sine to meddommere Ankerstjerne og Thomas Blachman.

Artiklen fortsætter under billedet...

De tre dommere i årets "X Factor" (Foto: Kaspar Wenstrup)

TV2 meldte kort før finalen ud, at der kommer endnu en sæson af "X Factor" på deres kanal. Men om Oh Land får lov til at sætte sig ved dommerbordet igen er altså endnu uvist.

Se et stort interview med Oh Land i toppen af artiklen!

I samme spor er Oh Land bestemt heller ikke sikker på, om hun overhovedet får lov til at sætte sig ved dommerbordet igen, når finalen i aften er slut.

- Jeg ved det ikke helt. Nu må vi se, jeg ved slet ikke, om jeg må sige noget, lød det fra den farverige dommerdebutant.

Noget tyder dog på, at Oh Land er glad for sine to meddommere, når hun ligefrem ønsker, at de skal være med hende i endnu en sæson af "X Factor". Den mundhuggende trio er dog ikke helt blevet venner endnu.

- Vi arbejder på det. Det er jo lidt ekstremt, at vi har lært hinanden med et rullende kamera og mikrofoner, sagde "X Factor"-darlingen med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius.

Oh Land har i aften ingen deltagere med i finalen, da hendes gruppe Echo måtte sige farvel i semifinalen. Udover det måtte hun vinke farvel til sine to guldfugle Maria og Bea under tragiske omstændigheder.

Beas far fik en hjerneblødning, og det betød, at de to rappende piger måtte forlade "X Factor" til stor ærgelse for alle.

Se Maria og Bea svare på, hvem der scorer flest fyre og meget mere:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close