X Factor10. april 2019

Stjernebands optræder til "X Factor"-finalen

Finalen i "X Factor" skal stå på fredag i Forum Horsens. Og her får Benjamin, Live og Kristian Kjærlund prominent besøg på scenen af to af de største danske bands lige nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190405_dm_x_factor_semifinale_064.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

"X Factor" er snart ved vejs ende, og på fredag bliver det store sangshow rundet af med et brag af en finale i Forum Horsens. Nu har TV2 tilføjet lidt ekstra stjernestøv til fredagsfesten.

De tre finalister Benjamin, Live og Kristian Kjærlund bliver nemlig ikke de eneste, der skal underholde det jyske publikum og seerne. I går blev det afsløret, at alle tidligere live-deltagere skal på scenen.

Og i dag er det så blevet offentliggjort, at både hitmagerne fra Scarlet Pleasure og det gendannede Alphabeat kommer og optræder.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alphabeat.jpg
 (Foto: Aller Media)

Alphabeat vender tilbage (Foto: Aller Media)

Alphabeat annoncerede for nyligt, at de gør comeback som gruppe. I en længere periode har Stine Bramsen arbejdet på en solokarriere, mens drengene i bandet har arbejdet på andre projekter.

Nu kan seerne så glæde sig til at se det muntre orkester sammen igen, når de til "X Factor"-finalen skal optræde med deres nye single "Shadows".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170922_mr_p3guld_004.jpg
 Mikael Rieck

Scarlet Pleasure er en hyppig leverandør af hits (Foto: Mikael Rieck)

Scarlet Pleasure skal også en tur på "X Factor"-scenen. De tre barndomsvenner Emil, Alexander og Joachim er et af Danmarks hotteste bands lige nu.

Og i Forum Horsens på fredag leverer de intet mindre end en verdenspremiere for publikum og folket bag skærmene. De skal nemlig optræde med deres spritnye single "24/7", som først udkommer på fredag.

Der er altså ikke blot spænding at se frem til, når finalen i "X Factor" finder sted på fredag klokken 20.00 på TV2. Der bliver spillet op til den helt store fest med både Alphabeat og Scarlet Pleasure.

Se Thomas Blachman kræve, at Ankerstjerne og Oh Land finder et andet job:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold