X Factor18. februar 2010

Soulshock: Boogie-vært

Den skrappe X Factor-dommer toner frem på din skærm to gange i morgen
Fredag skal Carsten være vært på Boogie
Fredag skal Carsten være vært på Boogie
 Foto: Michael Medgyesi

Den 41-årige musikproducer skal til at være ung med de unge. Fredag skal han være medvært på DRs musikprogram Boogie sammen med de faste værter Jeppe og Olivia.

Soulshock kommer til at fortælle Boogieseerne om det, vi ikke så på tv. Om hvordan det foregik, da han sammensatte de to grupper In-Joy og Fireflies, og om hvordan han fik 8210 til at brage igennem med Ke$ha's Tick Tock.

Men Jeppe og Olivia har også en lille overraskelse i vente til stjerneproduceren. De har nemlig fundet et næsten 20 år gammelt klip frem fra DR's arkiver, som viser en noget yngre Soulshock med store drømme og en enkeltbillet til USA i lommen!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/februar/carsten-soulshock-boogie-te-jpg.jpg- Jeg glæder mig meget til at se hans reaktion på det klip. Det bliver spændende at se, om han skammer sig eller tænker: 'wow, fed fyr!', fortæller Jeppe, en af de to værter på Boogie.

Også Olivia glæder sig til en heart-to-heart med Soulshock, som i USA har arbejdet med stjerner som Mary J. Blige og 2Pac:

- Jeg har hørt, at Whitney Houston sang vildt dårligt, da de skulle indspille, så det skal vi da lige høre lidt mere om! Jeg er sikker på, at han kan fortælle nogle gode røverhistorier fra Amerika.

Sponsoreret indhold