Soulshock: Mine mørke skønheder

Soulshock har været kæreste med Toniah, der nu hjælper med at få blandt andre 8210 til at gøre sig godt på scenen

Soulshock har været kæreste med Toniah, der nu hjælper med at få blandt andre 8210 til at gøre sig godt på scenen

Foto: DR

Det kan da ikke siges anderledes, end at X Factor-dommer Soulshock har en udsøgt smag. I alle tilfælde når det gælder kvinder.

I dag er han gift med den sydamerikanske skønhed Maxee, som han har sønnen Nikolaj sammen med.

Men i begyndelsen af 90'erne var det en anden mørk skønhed, der tog hans tid. Nemlig hans X Factor-meddommer, Toniah.

- Toniah er min gamle kæreste. Vi var sammen i 3 år, og vi boede også sammen, siger Soulshock til BT.De to var sammen, inden han flyttede til USA og skabte sin karriere der. Toniah med det pæredanske efternavn Pedersen var også dengang danser og koreograf. Siden da har hun gjort det til sin levevej og blandt andet medvirket ved opsætningen af musicals som "Gasolin" og "Simon", ligesom hun har været dommer i både "Popstars" og programmet "Kan du danse?"

Siden de to stoppede med at være kærester, har de imidlertid holdt kontakten ved lige.

- Det er den type forhold, hvor det bare ender med, at man bliver skide gode venner. Så nu er vi som søster og bror - og vi har holdt sammen lige siden, siger Soulshock til BT.Kæresten Maxee er jævnaldrende med 40-årige Soulshock, er sanger, og har med rimelig succes været med i trioen Brownstone. Hun er oprindeligt fra Guyana, er opvokset i regnskoven og flyttede som helt ung til USA, hvor hun blev signet af Michael Jacksons pladeselskab.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close