X Factor19. marts 2022

Sofie Lindes faste lørdagstradition: Derfor gør hun det

Hver lørdag deler skærmsilden før- og efterbilleder med sine følgere med “fredag vs. lørdag”. Nu fortæller hun, hvordan det hele begyndte
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fleste har nok prøvet at hive telefonen op fra lommen for at tage et billede – og helt uventet vender kameraet ind mod dig selv og fanger den mest uflatterende side med dobbelthage og dårligt lys.

Tilsæt daggammel tv-sminke og et tårnhøjt søvnunderskud, så har du faktisk opskriften på Sofie Lindes “X Factor”-tradition.

For de seneste sæsoner har den populære tv-vært lørdag efter lørdag postet polerede billeder fra “X Factor”-scenen i fuld krigsmaling og med velfriseret hår.

Se hendes opslag her. Bladr videre i fotorækkerne for at se Linde i en "lørdagsversion":

Sådan startede det

Men samtidig snyder hun ikke sine følgere for den mindre glamourøse side, når hun generøst deler billeder af sig selv med daggamle rester af makeup, morgenhår og mangel på søvn.

Selv om Sofie ofte er fanebærer, når der skal kæmpes for kvinders rettigheder eller bekæmpes forskruede kvindeidealer, så er der altså ingen aktivistiske tanker bag hendes faste tradition.

– I virkeligheden startede det jo bare som en sjov ting, fordi jeg var kommet hjem og havde glemt at tage makeuppen af, fortæller hun til SE og HØR.

– Og da jeg var ude og lufte min hund dagen efter, tog jeg min mobil op, fordi jeg skulle sætte en podcast på, og så var den på facecam.

– Og så syntes jeg det var sjovt, så jeg tog et billede og skrev “fredag vs lørdag”. Så der har egentlig ikke været de store tanker bag, men nu er det blevet en tradition, som jeg synes er rigtig, rigtig hyggelig, forklarer hun.

Må ikke blive kunstigt

Som Matas-ambassadør har Sofie Linde i sine “Tæt Talks” talt om, at udseende ikke skal fylde så meget – at det bør være det indre, der er i fokus.

Men for hende er Instagram et fristed, hvor hun ikke hele tiden skal være på barrikaderne.

– Jeg prøver i forhold til Instagram ikke at tænke for meget over det. Fordi så bliver det for stort et ansvar og måske også for kunstigt i virkeligheden.

– Men jeg er ikke bange for at tage billeder af mig selv uden makeup. For jeg synes, at både billeder, hvor jeg ser pæn ud og billeder, hvor jeg ser træt ud jo er en del af det hele billede, siger hun, og fortsætter:

– Men det kommer tit fra et mere selvironisk sted – at det også kan være skægt at se træt ud.

null

Sponsoreret indhold