Kendte 14. marts

Sofie Linde afslører titel på nyt program: - Jeg dødselsker det ikke

Om kort tid kan danskerne se frem til at se "X Factor"-darlingen renovere hus på Langeland i sit nye tv-program. Navnet på programmet er Sofie Linde dog ikke helt tilfreds med
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sofie Linde er en travl dame. Ikke nok med at hun jonglerer deltagere og dommere i talentprogrammet "X Factor", er der med sikkerhed også fart over feltet derhjemme. 

Og som om det ikke var nok for den 32-årige Linde, så har hun i fællesskab med manden, Joakim Iversen, kastet sig over at renovere et 220 kvadratmeter stort hus på Langeland. 

Huset, der er fra 1891, trænger - måske ikke så overraskende - til en solid kærlighed hånd, og det har TV 2-darlingen altså sørget for at give det i samarbejde med husbonden og et tv-hold, der har dokumenteret boligrejsen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Hanne Juul

Sofie Linde og resten af Linde-familien kan snart opleves i tv-programmet "Linde på Langeland". (Foto: Hanne Juul)

Projektet bliver til et tv-program, som har premiere på TV 2 og TV 2 Play i næste måned. Det bekræfter TV 2 over for SE og HØR. 

Ikke glad for titlen

Det er dog ikke alt. Sofie Linde kan nemlig fortælle, at der langt om længe er fundet et navn til det kommende boligprogram. 

- Ja, vi har fundet en titel, og jeg dødselsker det ikke. Men det må være sådan, det bliver. Det er "Linde på Langeland", siger Linde, da SE og HØR møder hende efter "X Factor"-showet fredag aften. 

- Jeg ville godt have haft sådan noget "Stakit, kasket, stativ", men det svingede ikke. Og "Linde på Langeland" svinger jo meget godt. Det er bare syret at gøre noget med sit eget navn. Altså, det virker mærkeligt. Så vil jeg hellere udgive et kaffestel i mit eget navn. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Renoveringsprojektet er noget af en mundfuld, men ifølge Linde er alt det sure overstået, og nu skal der sættes gang i de ting, som hun selv synes er særligt sjovt. 

- Vi var der faktisk i går. Jeg elsker det sted, siger hun og fortsætter:

- Nu skal vi ned og renovere, og nu begynder det sjove, fordi sidste sommer gik med så mange kedelige ting, synes jeg. De store, dyre, nederen, kedelige ting, du ikke kan se. Altså, hvorfor skal vi bruge radiatorer? 

- Men nu skal vi til at male og indrette og finde loppefund og alt det der. Jeg er på toppen over det!

"Linde på Langeland" har premiere på TV 2 og TV 2 Play d. 13. april.

Sponsoreret indhold