X Factor13. marts 2023

Simon Kvamm svarer kækt på ros fra Remee

Ifølge den nyeste "X Factor"-dommer skal vi længere end fire sæsoner tilbage for at finde en sæson, der er lige så spændende som nu
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør, hvad Simon Kvamm siger til den ros "X Factor"-veteranen Remee har givet ham, siden han kom med i sangprogrammet.
 Journalist: Amalie Lindeburg, video: Kaspar Wenstrup

"X Factor"-veteranen Remee har selv siddet ved dommerbordet i sangkonkurrencen fra 2008-2010 og igen fra 2014 til 2018 og nogenlunde siden da, har han haft svært ved at nyde at se programmet.

Det afslørede han overfor Her og Nu i sidste uge.

Han mener nemlig, at "X Factor", med ansættelsen af Simon Kvamm som dommer, endelig igen er blevet sjovt at følge med i.

- Der er sket noget, nu hvor Simon Kvamm er kommet med. Det er som om, det er gået op for TV2, hvad det vil sige, at der er nogen, der virkelig kan det. Med al respekt for dem, der har siddet der før, så er det bare et håndværk og en kunst at kunne det, har han sagt til mediet.

Simon Kvamm og Kristoffer Lundholm
Alle Simon Kvamms deltagere havde fået en særlig falsk tatovering. – En eller anden måde skulle vi jo markere, at alle mine deltagere er med endnu, sagde Simon Kwamm i fredags, mens han kiggede på Kwamie Liv. Det var selvfølgelig, inden han mistede sin første deltager Kristoffer Lundholm.
 Foto: Dan Mariegaard

Han uddyber, at han i de sidste fire sæsoner har undret sig over dommernes beslutninger.

Men spørger man Simon Kvamm selv, kan fire sæsoner ikke gøre det.

- Jeg synes, det er lidt lidt at sige de sidste fire år, lød det fra Simon Kvamm, da SE og HØR mødte ham efter "X Factor" fredag aften.

Hør Simon Kvamm uddybe sit svar i videoen øverst. Her forklarer han også, hvordan det var for første gang at skulle sige farvel til en deltager fra hans eget hold.

Sponsoreret indhold