X Factor27. februar 2014

Se hvem der ryger ud af X Factor i morgen

De får problemer
Af af
Mathias og Fie var i farezonen i sidste uge.
Mathias og Fie var i farezonen i sidste uge.
 Foto: Kaspar Wenstrup16-årige Fie Winther fra Helsingør kommer igen i farezonen og skal ud i omsang i fredagens X Factor-udsendelse, vurderer oddssætterne fra Danske Spil.

Mathias ude af X Factor: - Jeg hører ikke til her

Fie var også i sidste uge i farezonen med en anden af de unge solister, Mathias Chrøis, og der endte det med, at en grædende Fie gik videre, da Lina Rafn selv sad med den afgørende stemme og sendte Mathias ud af konkurrencen.

Lina valgte Fie, fordi hun mener, at hun kan komme længere med Fie end med Mathias, men står det til oddssætterne kan den alliance ophøre i morgen.

Lina gik mod vennerne: Valgte Fie

Som favorit til at ryge ud er der ikke mange penge at vinde, hvis man spiller på, at dommerne i morgen sender Fie hjem. 125 kroner for en indsats på 50 kroner er den beskedne gevinst, hvis man spiller på at Helsingør-pigen forlader konkurrencen fredag aften.

Og 27-årige Pernille Nordtorp, der var i omsang i den første live-udsendelse, skal ifølge oddssætterne igennem endnu en nervepirrende omsang i morgen.

En 50'er på Pernille giver 200 kroner igen hos Danske Spil, hvis hun ryger ud fredag.

I den anden ende af konkurrencen bliver Lucy Mardous favoritværdighed ved med at vokse for hver udsendelse.

Skulle man være så letsindig at spille 50 kroner på at Lucy ryger ud allerede i morgen, får man hele 1250 kroner igen, men da Lucy er favorit til at vinde hele konkurrencen er 50'eren så godt som tabt.

Sponsoreret indhold