X Factor16. marts 2018

Så er det alvor! De skal i omsang i "X Factor"

I liveshow nummer fire af "X Factor" er det Vita og Sol og Christian, der skal dyste om at gå videre i denne uges omsang.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180309_mr_xfactor_003.jpg
 Foto: Mikael Rieck

For anden uge i træk skal Sol og Christian i omsang i "X Factor", og denne gang skal de op imod Vita, som er i farezonen for første gang.

Det bliver altså enten Thomas Blachmann eller Sanne Salomonsen, der efter aftenens omsang står tilbage med bare én deltager til resterende tre liveshows i den sidste sæson af "X Factor" på DR.

Sol og Christian har ikke formået at skrabe nok stemmer sammen siden sidste fredag, hvor de trak sig sejrrigt ud af omsangen mod Anne Mette og Tomas.

For Vita er det derimod første gang, at hun skal stå med nerverne helt ude på tøje, når dommerne skal vælge, hvem der går videre. Før den unge sangerinde skulle på scenen igen, var det tydeligt at se, at hun kæmpede med at holde tårene tilbage.

Til gengæld kan Remee ånde lettet op, for han har stadig to deltagere tilbage.

"X Factor" træder virkelig ind i den afgørende fase. Efter i aften er der kun tre liveshows tilbage, så konkurrencen er i den grad på sit højeste blandt deltagerne.

Om det bliver Vita eller Sol og Christian, der går videre til næste liveshow af "X Factor" er altså nu helt op til de tre dommere.

Du kan se billeder af alle livedeltagerne i årets udgave af "X Factor" i galleriet herunder:

X Factor livedeltagere 2018

Sponsoreret indhold