X Factor 21. marts 2014

Remee i chok: Pernille burde ikke være stemt hjem

Mentoren kan ikke forstå danskernes valg
Af af
Pernille er ude af X Factor - hun nåede til semifinalen
Pernille er ude af X Factor - hun nåede til semifinalen
Foto: Thomas S. Laursen
Fredag aften måtte Pernille Nordtorp sige farvel og tak i X Factor - og sande at hun altså ikke nåede finalen i det populære talentshow, som afholdes næste fredag den 28. marts.

Det var alene danskerne, der bestemte, hvem af de resterende semifinalister der skulle gå videre - og valget om at sende Pernille Nordtorp ud undrede den rutinerede Remee, der selv var mentor for den mørkhårede sangfugl:

- Jeg undrer mig. Det virker meget ulogisk på alle måder, lød det således fra Remee, da SE og HØRs journalist talte med ham fredag aften.

LÆS OGSÅ: Sejr er ingen fribillet i X Factor

- Tror du, der har været snyd med i det?, spurgte SE og HØRs journalist.

- Jeg kan ikke forstå dét, der er sket. Kan du?, lød det spørgende fra Remee, som dog kan glæde sig over, at hans thypige Lucy er videre til finalen.

De tilbageværende deltagere skulle i semifinalen på scenen med to forskellige sange, og her var det fælles for alle deltagere, at det ene nummer skulle være fra det år, de er født.

I den ældre kategori skulle den nu udstemte Pernille Nordtorp synge Berlins "Take My Breath Away", mens Lucy Mardou sang synge "Dub Be Good To Me" med britiske Beats International.
Henriette Haubjerg gav sin version af Ultra Nate's hit "Free", og den sidste tilbageværende gruppe, Anthony Jasmin, valgte en duet mellem den britiske hiphopper Tricky og den britiske rockmama PJ Harvey med nummeret "Broken Homes". '

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmin: Anthony er ikke mand nok

Andet nummer, semifinalisterne sulle synge, var dét nummer, de selv mente, kunne få dem videre til finalen.

Henriette Haubjerg satsede her på "I Follow Rivers" af svenske Lykke Li.

Den sidste gruppe, Anthony Jasmin, fremførte "Hey Love" med danske Quadron og Coco O i front, mens Lucy Mardou tog om på den anden side af jorden og prøvede australske Sia med "Soon We'll Be Found"

Pernille Nordtorp valgte svensk pop med sangerinden Tove Los "Habits" - og det blev altså hendes sidste optræden i X Factor..
Sponsoreret indhold