Pernille Rosendahl: Det bliver ikke kedeligt

Pernille Rosendahl tager endnu en omgang som \

Pernille Rosendahl tager endnu en omgang som "X Factor"-dommer

Foto: All Over

For de, der frygter for meget uhøvisk tale og perfid kritik efter Thomas Blachman er genindtrådt som "X Factor"-dommer, er der alligevel håb.

For Pernille Rosendahl har sagt ja til at tage en tørn til som dommer. På trods af, at hun ikke ligefrem var begejstret for den stemning, der i sin tid var mellem Remee og Blachman.

Læs også: Bedre end Blachman

Den skaldede hævner skræmmer ikke Pernille.

- Jeg bliver nok nødt til at spidse ørerne, når han snakker. Men ellers er der ikke andet end at nyde the ride, siger hun til BT.

- Han har en festlig måde at sige tingene på, så jeg er sikker på at det ikke bliver kedeligt, siger hun.

Læs også: Pernille Rosendahl: Jeg har kæmpenosser

Det var Pernille, der stod som sejrsdommer i foråret, da skolelæreren Thomas Ring vandt. Netop nu er han ved at gøre sin første cd færdig.

- Det var en stor oplevelse at være med i sidste sæson af X Factor: Udfordrende, lærerigt og frem for alt menneskeligt og musikalsk meget givende at kunne hjælpe nogle uslebne, men lovende talenter med at udvikle deres styrker som sangere og kunstnere, i et meget intenst og komprimeret forløb. Og ikke mindst glæder jeg mig over at kunne følge Thomas videre i processen efter hans velfortjente sejr, her mens hans album tager form i studiet, siger Pernille Rosendahl.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close