X Factor25. marts 2010

Pernille Rosendahl: Jeg har kæmpenosser

”X Factor”-dommeren synes selv, hun har det, der skal til for at guide de spirende sangtalenter
Pernille ved, at det kræver sin mand at være dommer i "X Factor"
Pernille ved, at det kræver sin mand at være dommer i "X Factor"
 Foto: All Over

Pernille Rosendahl så oprigtigt glad og overrasket ud, da hun i mandags blev fejret med blomster og lagkage i DR Byen i anledning af sin 38-års fødselsdag.

Nok havde hun fødselsdag, men arbejdet i "X Factor" skulle alligevel passes. Og det er en påfaldende egenskab, Pernille har - når hun engagerer sig i noget, gør hun det 100 procent. I øjeblikket er det "X Factor". Allerede i næste uge, få dage efter den store finale på lørdag, tager hun på turné sammen med sin mand Johan Wohlert og deres band The Storm.

Læs også: Pernille Rosendahl: Forladt af familien

Her op til finalen gør hun status over sin tid, som "X Factor"-dommer i det nye nummer af ALT for damerne. Blandt andet over, hvorfor hun synes, at hun er en god dommer.

- Jeg er faktisk et meget stille og roligt menneske, som arbejder meget seriøst med min musik og min karriere. Og det har jeg ikke noget problem med at dele ud af. At sidde i dommerstolen i "X Factor" kræver, at man selv er ekstremt defineret, og at man har noget erfaring. Og her taler jeg ÅR. Det pres, du går ind i, når du skal guide andre og være del af så stor en maskine, som "X Factor" er, det kræver kæmpestore nosser, for nu at sige det, som det er. Og det har jeg! siger hun til bladet.


Sponsoreret indhold