Nu får Citybois pladekontrakt

Citybois smed trøjerne under et af deres shows, hvorefter taget løftede sig af pigeskrig i DR-byen

Citybois smed trøjerne under et af deres shows, hvorefter taget løftede sig af pigeskrig i DR-byen

Foto: Claus PoulsenDe var storfavoritter hos især det yngre kvindelige X Factor-publikum, men fredag aften røg Citybois ud af X Factor lige før finalen.

Men den pladekontrakt, de kunne have vundet, får de to drenge alligevel. De har nemlig skrevet under på en aftale med Sony Music, fortæller Hannah Liljegren, der er Product Manager hos Sony Music, i en pressemeddelelse.

SE VIDEOEN: Thor fra Citybois: Sådan har jeg det

- De her drenge har uden tvivl noget helt unikt og den fan-mania, vi ser lige nu, er i virkeligheden meget udansk og usædvanlig - og slet ikke noget vi har oplevet i X Factor før. De har en kæmpe tro på sig selv, og vi har en kæmpe tro på dem. Derfor glæder vi os til at arbejde videre med dem. Vores fokus er nu på at få skabt musik, som drengene selv elsker, siger hun.

LÆS OGSÅ: Blachman: Måske det bedste for Citybois

På deres egen Facebook-side afslører Citybois i en video, at de allerede har en sang på vej.

LÆS OGSÅ: Fans: Sådan gør vi Citybois til X Factor-vindere

- Vi vil gerne fortælle jer en dejlig nyhed! Vi har gang i nogle projekter med Sony, og vi har lavet en single som udkommer på fredag, og det bliver skide godt, siger de i videoen.

Dermed udkommer Citybois altså med en single samme dag, som X Factor-finalen afholdes i Herning. Her skal færøske Jógvan, Emilie Esther og gruppen Ivarsson, Bang og Neumann kæmpe om trofæet.

Drengene havde en hilsen til SE og HØR i fredags. Se den her


Det var hårdt for de mange fans at sige farvel. Se med her


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close