X Factor21. marts 2015

Blachman: Måske det bedste for Citybois

Dommeren kan se fordele ved exit for duoen.
Citybois' exit kan blive en fordel mener Blachman.
Citybois' exit kan blive en fordel mener Blachman.
 Foto: Caus Poulsen
Bookmakerne havde dem blandt favoritterne til at vinde årets X Factor, men semifinalen blev endestationen for Thomas Blachmans gruppe Citybois, da de overraskende nok ikke fik nok stemmer fra seerne til at gå videre til finalen.

LÆS OGSÅ: Thor fra Citibois om ulykke: Jeg besvimede

Og en finale uden Citybois bliver en finale uden oprør, mener gruppens mentor, Thomas Blachman.

- Det bliver den finale, som bredrøvede Danmark har bedt om. Med skønsang og uden rebeller, siger han til Newspaq. Alligevel kan den karismatiske dommer dog se fordele ved, at drømmen om X Factor-trofæet slutter inden finalen for Thor og Anthon.

LÆS OGSÅ: Citibois beskyldt for kokain-misbrug: Han er helt væk

- Det er måske det bedste, der kunne ske for dem. De får ikke X Factor-krydset i panden. De kan gå en anden vej, fordi Danmark ikke har to som dem i forvejen, siger Thomas Blachman og tilføjer uden tøven, at de to Gentofte-drenge nok skal blive signet af et pladeselskab.

LÆS OGSÅ: Citibois: "X Factor" gør det let at score damer

Selv fremhæver han, at hans X Factor-rejse med de to storcharmører har været fantastisk.

- Det har været en kærlig og glædelig oplevelse. Vi har humoren til fælles, og vi griner stort set hele tiden, siger Thomas Blachman, der ikke er færdig med at rose drengene.

- Vi har virkelig brug for unge mennesker i Danmark, der er så brillante og så intelligente som de to drenge, der finder det positive i alle sammenhænge.

Thomas Blachman har stadig trioen Ivarsson, Bang og Neumann med i X Factor.

Finalen bliver i næste uge afholdt i Boxen i Herning. Med i finalen er også Lina Rafns deltager, Jógvan, og Remees unge solist, Emilie Esther.

Sponsoreret indhold