X Factor26. februar 2021

Martin Jensen svarer Blachman igen: Revser alle grupperne

Thomas Blachman har startet ordkrigen mellem dommerne i "X Factor" med en stor sviner af tre artister over 23 år. Det vil deres mentor Martin Jensen ikke lade stå uimodsagt, så nu får grupperne lige en tur i maskinen af stjerne-dj'en.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fronterne er i den grad blevet trukket op i "X Factor" mellem Thomas Blachman og Martin Jensen, efter de to ellers er blevet gode venner gennem programmet.

Over for SE og HØR rettede den skaldede dommer tidligere i dag en voldsom kritik af sin unge, debutrende kollega og hans solister over 23 år.

Det kan du læse mere om her:

Blachman kalder blandt andet Martins deltagere for pinlige siger, at de har leveret "noget lort".

Den slags gider stjerne-dj'en naturligvis ikke at høre på, og han har da også et par ting at sige om Blachmans grupper, nu hvor krigen er blevet startet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_1sl1532.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Martin Jensen har fået en flyvende start på "X Factor", hvor han af seerne er blevet rost til skyerne og kaldt et frikst pust til programmet (Foto: Søren Lamberth

- Manden har jo ikke mere hår på hovedet, så det må også være svært, hvis det hele gror i ørerne, og man ikke kan høre noget. Det kan jeg ikke tage stilling til, griner Martin til at, griner verdensstjernen, inden han skruer bissen mere på.

Den jyske hitmager langer nemlig også ud efter Blachmans grupper- The Kubrik, Neva & Ida og Simon & Marcus - som han ikke skænker de store chancer i dette års "X Factor".

- Hans forsøg på at lave BTS (et sydkoreansk drengeband med kæmpe succes red.) med seks piger og en dreng… held og lykke med det. Hans to piger… held og lykke med det, udbryder Martin.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/xfactor_packshots_260121_0837_0.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Blachman har selv sammensat to af sine grupper, mens han også har taget drengeduoen Simon & Marcus med videre til liveshows (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Sidst men ikke mindst sender Martin også en stikpille til drengeduoen Simon & Marcus, som han ikke har høje tanker om.

- Hans to drenge, der fjoller rundt på scenen og ikke har en kæft idé om, hvad de laver…, siger Martin og fortsætter om Blachman:

- Jeg kan ikke rigtigt sige noget til det, andet end at han skal komme med et eller andet, når jeg har tre af de dygtigste sangere med videre til liveshows, slutter Martin grinende af.

Sponsoreret indhold