X Factor26. februar 2021

"X Factor"-krigen er startet: Thomas Blachman SVINER Martin Jensen

I audition-programmerne var der lutter god stemning mellem "X Factor"-dommerne Thomas Blachman og Martin Jensen. Nu er vinden dog vendt, og Blachman langer nu ud efter sin unge kollegas deltagere, som han blandt meget andet kalder "pinlige".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Indtil nu har der været en nærmest sjælevensagtig stemning i "X Factor" mellem Thomas Blachman og Martin Jensen, men det stopper nu.

For mens SE og HØR interviewet Blachman før aftenens liveshow, føler han pludseligt et behov for at lange ud efter sin unge debuterende kollega. Det gør han, mens han lovpriser sin gruppe Neva & Ida og deres indsats til bootcamp.

- Det var et program, hvor vi i første del var ovre i Martins lejr og så, hvad de leverede derovre, som nok var tvivlsom. Så så man lige pludselig Neva & Ida gå ind og levere en af Idas sange på dansk, og der kunne man bare se, at det var vildt fedt og rørende, siger "X Factor"-legenden til SE og HØR.

Den stikpille får selvfølgelig ikke lov til at stå alene. Så da der bliver spurgt ind til det, går Blachman i selvsving.

Han var bestemt ikke tilfreds med det, han så fra Martins solister over 23 år i bootcamp-programmet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/58_x_factor_2021_fotosession_dommer_vaerter_1sl3902.jpg
 Foto: Søren Lamberth

I år får stjerne-dj'en Martin Jensen debut i "X Factor", hvor han ved sin side ved dommerbordet har Thomas Blachman og Oh Land (Foto: Søren Lamberth)

- Jeg mener helt seriøst, at det var noget af det værste, jeg har hørt, det Martins deltagere leverede på bootcamp. Jeg må sige, at det var falsk og gennemgribende utilfredsstillende, det skal de vide, udbryder Blachman og fortsætter:

- Det kan selvfølgelig kun gå fremad, når man leverer sådan noget lort. Det var pinligt for programmet som institution. Der begyndte jeg at krumme tæer.

Blachman er godt klar over, at han med de her stikpiller ødelægger den ellers kærlige stemning, som ellers har været mellem ham og Martin indtil nu i "X Factor".

- Selvfølgelig putter jeg brænde på bålet, du kender mig. Det skal jo bygges op det her for fanden, griner tv-veteranen.

Oh Land skal vinde

At der nu bliver rettet kritik mod Martin fra Blachman betyder ikke, at venskabet mellem de to er ødelagt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_2sl6430.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Blachman er ikke bleg for at snakke om sine meddommere (Foto: Søren Lamberth)

At han og Martin allerede nu har et tæt venskab, kommer ikke til at betyde, at vi ikke kommer til at se den velkendte dommerkrig i denne sæson af "X Factor".

- Det kommer ikke til at tage brodden af noget som helst. Det gør bare, at når vi går fra scenen, kan vi opretholde vores venskab og respekt fra hinanden. Qua det kan vi gå mere til biddet. Martin går ikke rundt og bliver små fornærmet, og det gør jeg fandme heller ikke, slår Blachman fast.

Han slår i interviewet også fast, at der forud for denne sæson ligger et kæmpe pres på skuldrene af hans meddommer Oh Land.

- Jeg holder virkelig meget af mine to kollegaer. Oh Land skal jo for fanden vinde i år, ellers er der noget helt galt. Hun har de unge og er storfavorit. Det er hun også sulten på, efter det har været svært for hende at få folk i finalen de sidste par år, slutter han af.

Sponsoreret indhold