Martin Jensen om Blachman: - Han er en presset mand

Alt har indtil videre været fryd og gammen og god stemning mellem "X Factor"-veteranen Thomas Blachman og den nytilkomne Martin Jensen, men under fredagens liveshow blev der sendt flere stikpiller frem og tilbage mellem de to dommere.

Også forud for programmet fik den 57-årige Thomas Blachman skudt med skarpt efter producer-giganten Martin Jensen. 

"Pinligt", "tvivlsom" og "noget af det værste", han nogensinde har hørt, var blandt andet de ord, Blachman valgte at bruge, da han skulle beskrive det, Martin Jensens deltagere formåede at levere på bootcampen. Og så var der da ellers lagt op til den helt store "X Factor"-krig. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kan du klare det, du gamle? Martin Jensen viste sig fra sin mest velopdragne side og hjalp den ældste af årets "X Factor"-dommere på plads inden fredagens liveshow. (Foto: Ritzau Scanpix)

Men en vild krig bliver det muligvis ikke til. Den succesfulde producer slår nemlig fast over for SE og HØR, at han ikke har tænkt sig at lade sig påvirke synderligt af Blachmans ord. 

Efter fredagens liveshow mener den 29-årige hitproducer i hvert fald ikke, at stemningen har været dårligt.

- Det synes jeg faktisk ikke. Ikke fra min side af. Jeg kan godt se, at her til aften, havde han (Thomas Blachman, red.) sine ting og sine sager, men du skal også tænke på, at han er en presset mand, siger Martin Jensen og fortsætter:

- Han har vundet de sidste tre år, og den her gang står han med grupperne og er i en umulig situation, hvor han jo har indset, at hvis han skal vinde det her, så bliver han nødt til at kritisere de bedste sangere, der i de andre kategorier.

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

- Når jeg står med tre af de bedste, så er det jo klart, at det er mine artister, der skal have mest kritik. Men jeg ved, at det bare er lort. Jeg ved, at det passer jo ikke. 

Martin Jensen forklarer, at det altså er svaret på, hvorfor Blachman nu langer ud efter Martins deltagere, der blandt andet inkluderede, at Dans optræden blev kaldt for et pensionistshow. 

Martin Jensen har fået sig en forrygende start på årets sæson af "X Factor" og er af seerne blevet rost til skyerne.

Selv synes han, at det første liveshow gik godt, og at han nu er klar til at gå i kødet på sine deltagere, så de i næste uge er klar til at levere på et niveau, der endnu en gang vil få Blachman til at ryste i bukserne. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close