X Factor15. marts 2014

ManBand drømmer om Paradise Hotel

Den udstemte X Factor-gruppe har mange forskellige fremtidsdrømme
ManBand vil holde sammen.
ManBand vil holde sammen.
 Foto: All Over

En bekræftet koncert i Singapore og en i Ringsted. Sådan lyder den foreløbige turnéplan for ManBand. Den farverige mandegruppe har ikke fået færre ambitioner, efter de fredag blev stemt ud af X Factor.

- Nu skal vi bare lave en masse musik og spille en masse koncerter og have det rigtig sjov sammen, siger Ole, da Newspaq fanger de tre bandmedlemmer efter showet fredag.

LÆS OGSÅ: X Factor efter dramatisk afgørelse: ManBand sendt hjem

Dennis har en hemmelig drøm om, at gruppen skal gøre Basim succesen efter ved at deltage i Dansk Melodi Grand Prix, mens Jesper foreslår en mere "real" vej til berømmelse med en deltagelse i "Paradise Hotel".

Ifølge de tre mænd er en kommende julesingle bestemt heller ikke utænkelig.

LÆS OGSÅ: Lina forelsket: Styrter på scenen og kysser ManBand

- Der er jo penge i det lort. Vi har flere gange fået at vide, at vi er det danske svar på Il Divo, så det skal vi bare leve op til, siger Ole.

På skærmen har dommer Remee flere gange været efter gruppen og blandt andet kritiseret dem for at minde ham for meget om Damhuskroen.

Dommeren var også ganske klar i spyttet fredag, da han forudså optrædener i diverse indkøbscentre og tankstationer. Det tager ManBand imidlertid ikke som en fornærmelse.

- Det er jo det, turen går ud på. Der er ikke noget galt med indkøbscentre og tankstationer. Så hvis de vil have os, så er vi der, lover Jesper.

Mandegruppen kan dog godt selv se, at de aldrig passede helt perfekt ind i X Factor-konceptet. Men det var heller aldrig meningen.

LÆS OGSÅ: X Factor finale fuser

- Vi gik ind i det her med en mission om at bryde normen. Vi er ikke ligefrem det klassiske billede af popstjerner. Men der er aldrig nogen, der har rejst tvivl om vores musikalske egenskaber. Synge, det kan vi, fastslår Ole.

- Og med hensyn til sexappeal, så har vi det hele lige her, siger Dennis og peger på sit behårede bryst bag den karakteristiske nedknappede skjorte.

Sponsoreret indhold