X Factor 4. februar 2022

Lorenzo og Charlo blev egentlig skrottet i ”X Factor”: Men så ringede Kwamie Liv

Den energiske duo droppede skolen, fordi de troede, de skulle være ”X Factor”-stjerner. Drømmen blev slukket, da Martin Jensen sendte dem ud af konkurrencen, men så kom et uventet opkald fra TV2
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var vores mor, der sagde til os, at det var Kwamie Liv, der ringede for at få os tilbage. Det troede vi jo ikke på.

Sådan lyder det i dag fra brødrene Lorenzo og Charlo med de borgerlige navne Deniz og Malik, når de skal forklare overfor SE og HØR, hvad der gik igennem deres tanker, da ”X Factor”-produktionen ud af det blå kontaktede dem igen, selvom de altså måtte sige farvel til en af stolene i den nådesløse ”Six Chair Challenge”.

- De havde bare fortalt, at det var et interview, de ville lave med os. Jeg ved ikke, hvad vi tænkte, men vi var lidt skeptiske omkring det, fortæller drengene.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Lasse Lagoni / TV 2

Drengene missede en stol, da de kæmpede om dj'en Martin Jensens pladser i bootcampen. Men nu er de blevet hapset af Kwamie Liv. (Foto: Lasse Lagoni / TV 2)

Kunne ikke få dem ud af hovedet

Dommer Kwamie Liv fik alle stolene fyldt i fredagens udgave af ”X Factor”, men da alle de svære beslutninger var taget, var der alligevel noget, der ikke føltes helt rigtigt.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på Lorenzo og Charlo, der var så meget ud over scenekanten, at jeg ikke har kunne ladet være med at tænke på dem siden, lød det fra den 37-årige musiker.

Hjemme hos brødreparret i Ikast var der jubel og overraskelse, da opkaldet fra dommeren gjorde deres ”X Factor”-comeback til en realitet. Nu venter bootcampen – denne gang som en af Kwamie Livs grupper.

- Vi droppede ud af skolen pga. ”X Factor”, så nu vidste vi ikke, hvad vi skulle lave. Så da vi blev ringet op og fik en chance til, var vores familie meget glade, siger de i dag.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Lasse Lagoni / TV 2

Drengene bag gruppenavnet Lorenzo og Charlo - Deniz og Malik - har siden deres første audition på TV været yderst populære blandt pigerne (Foto: Lasse Lagoni / TV 2)

Damerne vil have hele pakken

Allerede efter Lorenzo og Charlos optræden med Usher-hittet ”Caught Up” under Martin Jensens udvælgelse, var der ild i indbakken hos de to brødre.

Og den opmærksomhed er der bestemt ikke blevet mindre af, afslører de to energibomber.

- Vi har fået vildt meget opmærksomhed. Både i vores egen by og faktisk også i København, hvor vi bliver stoppet op og skal have taget billeder, fortæller de, før de fortsætter:

- Der er også mange flere damer, der skriver.

Damerne er ude efter drengenes Snapchat, og det lader til, at det ikke kun er Kwamie, der er blevet blæst bagover af deres energi.

- De spørger også, om de må få den store pakke. Der er gang i den, griner de to fyre, før de slår fast:

- Nogle gange siger vi ikke nej tak.

Sponsoreret indhold