X Factor22. januar 2022

Lorenzo og Charlo trods "X Factor"-exit: Vælter i damer

Det gik ikke, som Lorenzo og Charlo - med de borgerlige navne Deniz og Malik - håbede på i denne uges udgave af "X Factor". Selv om de noget uforstående for dem selv blev valgt fra af Martin Jensen, så har sangshowet gjort dem endnu mere populære hos det modsatte køn.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Brødrene Lorenzo og Charlo - Deniz og Malik - ramte ikke lige det, som Martin Jensen ønskede fra dem i gårsdagens afsnit af "X Factor".

De to charmebøffer fik ikke tilbudt en stol til "6 chair challenge", men der rykker ikke ved deres selvtillid.

- Vi gjorde det godt, synes vi selv. Vi gjorde det, vi gerne ville gøre, og vi er tilfredse, siger de i kor til SE og HØR.

Man kunne tydeligt se, at Sofie Linde og publikum var vilde med deres energiske optræden, og det var også meningen med det hele.

- Vi så jo alle de andre ude bagved, og vi syntes, det så kedeligt ud. Så lige inden, vi skulle ind, besluttede vi os for at give den fuld gas, fortæller en selvsikker Deniz.

Men Martin så ikke det store lys i brødreparret, som ellers fik stående ovationer i salen. Og de forstår ikke stjerne-DJ'ens beslutning om at sende dem hjem.

- Han sagde, at det er et musikprogram, og af ren respekt for programmet ville han ikke tage os med videre, hvilket vi ikke forstår. Fordi musik også er kunst og dans, det skal være en fest, siger Malik, mens Deniz uddyber:

- Martin så det, som om vi var useriøse, men det er vi ikke. Vi vil gerne fortsætte med at lave musik.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_6cc_martin_031121_0522.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Brødrene imponerede publikum - men ikke Martin (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Det musikalske nederlag i "X Factor", hvor de ikke gik videre, har dog ikke ramt Deniz og Malik på selvtilliden. Når det kommer til de modsatte køn, kunne det nemlig næppe gå bedre.

- Vores Instagram boomer her efter ”X Factor”, og vi har fået mange nye følgere, fortæller brødrene, som til deres audition fik dommerne til at grine med at fortælle om deres eskepader på Tinder.

De to gutter har åbenbart gjort så stort indtryk i på skærmen, at nogle vil være dem. Deniz og Malik har slettet deres Tinder-profiler for længe siden, men alligevel er de dukket op derinde - folk har nemlig udgivet sig for at være dem.

Og selv om pigerne altså gik forgæves efter brødreparret på Tinder, så finder de stadig vej til dem på Instagram.

- Det går godt på Instagram lige nu, men vi er stadig singler, griner de til slut.

Sponsoreret indhold