Lickety-Split splittet til atomer

Patrick har tilsyneladende ikke længere lyst til at være en del af Lickety-Split.

Patrick har tilsyneladende ikke længere lyst til at være en del af Lickety-Split.

Foto: Thomas LaursenAlle årets deltagere i live-udsendelserne af X Factor skulle have været på plads til finalen i aften.

Men Thomas Blachmans duo, Lickety-Split, der røg ud i første live-udsendelse kommer ikke på scenen som seerne så dem for snart to måneder siden.

LÆS OGSÅ: - Vi fik ikke nok tv-tid af DR

SE og HØR kan nemlig afsløre, at duoen er nemlig splittet til atomer, og der er kun en tilbage, som kommer på scenen i aften.

Det er Lina.

Patrick er tilsyneladende ikke længere en del af X Factor-showet.

- Patrick har droppet hele 'X Factor'. Jeg har slet ikke kunnet få fat på ham, siden vi røg ud. Han har ikke svaret på mine sms'er og nu er han her så heller ikke i aften, fortæller Lickety-Splits eneste tilbageværende medlem, Lina.

LÆS OGSÅ: Lickety-Split røg ud af X Factor

- Han har jo brugt som undskyldning, at han har så ondt i foden, at han ikke kan være her. Men altså..., lyder det fra den smukke sanger, der som den ene halvdel af Blachmans gruppe forlod 'X Factor' efter første liveshow.

Hun mener, at Patrick forsøger at lægge afstand til sin deltagelse i talentkonkurrencen.

- Jeg tror ikke, han gider kobles sammen med 'X Factor', men come on. Man må da lige gøre det færdigt, siger Lina, som i finalens traditionelle fælles-nummer fra de udstemte 'X Factor'-deltagere altså nu er Lina alene i verden.
>
- Så jeg skal bare stå alene på scenen ved siden af ManBand, siger skønheden fra den nu splittede Lickety-Split.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close