X Factor14. februar 2014

Lickety-Split: Vi fik ikke nok tv-tid

- Folk kendte os ikke
Af af
Lickety-Split mener, at de har fået mindre tv-tid end de andre deltagere, og at danskerne derfor ikke kendte dem godt nok.
Lickety-Split mener, at de har fået mindre tv-tid end de andre deltagere, og at danskerne derfor ikke kendte dem godt nok.
 Foto: Claus Poulsen

- Vi har simpelthen ikke været lige så meget på tv som flere af de andre deltagere, og det er en medvirkende årsag til, at vi ryger ud så tidligt.

Så kontant forklarer 19-årige Lina fra duoen Lickety-Split om årsagen til, at hun og Patrick allerede fredag aften måtte forlade X Factor som den første af ni deltagere.

Lickety-Split røg ud af X Factor

Og det er en direkte hilsen til DR, som har stået for at tildele de ni deltagere tid på landsdækkende tv op til fredagens første finalerunde.

- Jeg ærger mig virkelig over, at vi ikke er blevet vist mere på DR. Folk kender os ikke - vi havde så meget mere at vise, siger Lina til SE og HØR's udsendte.

Både Patrick og Lina føler, at de gav alt i aften.

X Factor-Steffen brød sammen

De havde egentlig regnet med Lina Rafns stemme efter omsangen.

- Hun havde en kommentar om, at man ikke rigtig var kommet ind under huden på os, og så troede vi, at hun ville give os chancen for at vise mere, siger en skuffet Lina fra Lickety-Split.

Lina Rafn forklarede sin støtte til Pernille Nordtorp på følgende måde.

- Pernille fik ikke særlig mange stemmer i sms-afstemningen, fordi alle var sikre på, at hun ville gå videre, og så stod hun pludselig i en udsat position, og derfor gav jeg hende min opbakning, siger Lina Rafn til SE og HØR.

Sponsoreret indhold