Kategorierne er uddelt: Her er "X Factor"-dommernes reaktion

Nu har dommerne mødt vinderen af "X Factor" 2021. Men inden vi finder ud af, hvem det bliver, er der lang vej.

Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen skal over de næste mange måneder arbejder intensivt med deres sangaspiranter, og nu har de fået deres kategorier.

Som vi så i aftenens program, skal Blachman forsøge at nå til tops med grupperne, Oh Land skal med de unge forsøge at nå finalen for første gang, mens Martin Jensen gør debut med artisterne over 23 år.

En ganske oplagt fordeling af de tre kategorier, eftersom Oh Land endnu havde til gode at få fornøjelsen af den unge kategori, som historisk set plejer at have de stærkeste kort.

SE og HØR har fået reaktioner fra alle tre dommere, og her er der nærmest lutter glæde at spore.

Artiklen fortsætter under billedet...

"X Factor" bevæger sig nu langsomt mod liveshows, som starter til marts (Foto: Søren Lamberth)

Blachman: Favorit-kategori

"X Factor"-legenden har så sent som i 2018 vundet sangshowet med gruppekategorien, da han førte Place on Earth til sejr. Den præstation er han klar på at gentage.

- Grupperne har altid været en favorit-kategori for mig. For her handler det om det fælles ansvar som hele samfundet er bygget op omkring. At bygge en selvtillid op i individet og stimulere det spirende ego, som i virkeligheden er en forudsætning for at indgå i et godt samarbejde, siger Blachman til SE og HØR og fortsætter:

- At have modet til at afbryde og agere med andre får selvtilliden til at vokse - en selvtillid der vokser i det enkelte menneske på baggrund af den tillid man får tildelt fra sine omgivelser. At arbejde med grupperne handler om alt dette. Derfor er det en skøn fortsættelse at gå fra at arbejde med de unge sidste år til at arbejde med de mange nuancer, der eksisterer i det fællesskab som er kernen i gruppe-kategorien.

Martin Jensen: Det er sindssygt!

Den nye dreng ved dommerbordet, stjerne-dj'en Martin Jensen, er klar til at tage kampen op og lede solisterne over 23 år til stjernerne.

- Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min kategori! Normalt synes jeg, at den unge kategori har haft de stærkeste talenter, men i år tager ældre kategorien sgu teten. Det er helt sindssygt, at Danmark har gemt på de her stemmer i så lang tid, og jeg glæder mig til at komme ordentligt i gang med at udvikle på, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Når vi når til liveshows, bliver det med komiker Melvin Kakooza som vært. Han skal agere barselsvikar for Sofie Linde, som føder sit andet barn meget snart (Foto: Søren Lamberth)

Oh Land: Endelig!

I sine to første "X Factor"-sæsoner har Oh Land endnu ikke formået at få så meget som bare en enkelt deltager i finalen. Det skal ændres nu.

- Jeg er helt vildt glad for, at jeg endelig får den unge kategori. Det er jo ren guld! Ungdommen har talent og jeg glæder mig til at forløse det sammen med dem, slår hun fast.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close