Vandt "X Factor" i en gruppe: Nu går Andreas Kruse solo

Vejen til stjernerne var nærmest allerede lagt for Andreas Kruse, Kathrine Ørnfelt og Mille Hassenkam, da de som Place on Earth vandt "X Factor" tilbage i 2018.

Under ledelse af Thomas Blachman gik trioen hele vejen, og de var fra starten af programmet seernes ubestridte favorit.

Alligevel gik det, som det gør for stort set alle vindere af sangshowet, ned ad bakke for Place on Earth straks, efter kameraerne slukkede.

Siden sejren i 2018 er det mildest talt begrænset, hvad man har hørt til Andreas, Kathrine og Mille. Men det ændrer sig altså nu!

Efter gruppens opløsning i 2019 er Andreas nu tilbage på den musikalske med et spritnyt soloprojekt. Det afslører han i et interview med DR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Place on Earth
Det var Blachman, der havde sammensat gruppen Place on Earth, som bestod af Mille Katharina Hassenkram, Katrine Ørnfelt og Andreas Falch Kruse. I dag er gruppen stadig venner, men laver musik hver for sig.

Sammen med Mille (til venstre) og Kathrine kom Andreas på fornavn med danskerne, da Place on Earth vandt "X Factor" i 2018 (Foto: Dan Mariegaard)

Sangtalentet fra Herlev har netop udgivet sangen "Only Here To Lose", som er Andreas' første udgivelse som soloartist. 

- Sangen er skrevet i 2020, som ikke har været det fedeste år for nogen, så det skinner nok igennem i lyden. Og så handler den også om de følelser, jeg har siddet tilbage med efter et brud med en kæreste igennem mere end fire år, fortæller Andreas til DR.

Sådan var bruddet

Place on Earth gik fra hinanden som gruppe relativt hurtigt efter deres sejr i "X Factor". Allerede i januar 2019 var de fortid, og det brud sætter Andreas også ord på interviewet med DR.

- Det gled bare lidt ud i sandet, eftersom vi bor forskellige steder i landet. Så det var ret smertefrit, afslører han.

For Andreas var det især svært at være kendt fra et tv-program i stedet for reelt sin sang og musik.

- Jeg ville egentlig helst have, at opmærksomheden bare stoppede, for den bundede jo ikke ud i en succes, jeg selv havde skabt med min musik, men i stedet i at jeg havde været med i et tv-program siger han i interviewet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close