X Factor9. januar 2022

Kan du genkende kæresteparret fra ”X factor”?

RoxorLoops og Jasmin har optrådt sammen i flere år. Og måske er ”X Factor” ikke første gang, du har set dem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tre gange ja. Og længere var den ikke.

I fredagens ”X Factor ”-udsendelse var der dømt auditions i København.

Her mødte kæresteparret RoxorLoops og Jasmin op som gruppe. De havde styr på sagerne og blæste dommere og seere bagover.

Med et medley af flere sange sunget smukt af sangeren Jasmin over beatet fra kæresten RoxorLoops´ imponerende beatboxing fik de tre stensikre ja´er fra dommerne.

Det var tydeligt for enhver, at gruppens musikalske evner var noget helt specielt. Ligesom det var tilfældet med Tømrer-Lasse, der også slog benene væk under dommerne.

Da RoxorLoops og Jasmin begge er uddannede solister fra musikkonservatoriet, kommer det da heller ikke som nogen overraskelse.

Men da det kom i hvert fald som en overraskelse for mig, at RoxorLoops´ instrument var beatboxing.

Da han åbnede ballet med at skrue på de fiktive tangenter og lave lyde dertil, tænkte mange måske, at det var for sjov.

Men hold nu fast hvor fik de to gjort de tanker til skamme. På dragende vis formåede de to at få deres instrumenter til sammen at gå op i en højere enhed.

Har man ikke set jer før?

Det var tydeligt at høre og se, det ikke var første gang, de to gav prøver på deres musikalske gaver.

Og hvis du måske sad med en lille fornemmelse af, at du havde set de to før et eller andet sted, så kan det sagtens være, at du ikke er helt gal på den!

Tilbage i 2020 var optrådte gruppen nemlig også på nationalt tv.

Det gjorde de ved Dansk Melodi Grand Prix 2020, hvor deres sang ”Human” blev udvalgt som en af det ti finalesange ved det store show, som fandt sted i Royal Arena.

Dengang var det også med skønsang fra Jasmin Rose og beatboxing fra RoxorLoops. Men desværre for dem, førte sangen ikke gruppen til tops ved showet, som var deres første TV-optræden sammen.

Se dem give den gas sammen ved Dansk Melodi Grand Prix herunder:

Hold kæft og kys mig

Nu er de så tilbage i vores fjernsyn ved dette års X-factor, hvor det bliver spændende at følge deres fascinerende instrumenter i programmet.

Og så er det jo ikke kun hans beatboxing og hendes stemme, der fungerer sammen.

Til hverdag udgør de to som tidligere nævnt par. Og det har de været siden 2015.

De to mødtes til en musikfestival i Aarhus, hvor de begge skulle optræde. Så man kan i den grad sige, at musikken bragte belgiske RoxorLoops og danske Jasmin Rose sammen.

- Jeg havde både mødt ham og set ham optræde før, så selvfølgelig syntes jeg, at han var sej, siger Jasmin Rose Patel til TV 2.

Da den senere ved musikfestivalen stod dans og fest, endte de to med at danse sammen.

Og da det ikke kun var Jasmin, der havde lagt mærke til RoxorLoops, men også ham der havde et godt øje til hende, skete der ting og sager.

- Jeg havde en T-shirt på, hvor der stod “Shut up and kiss me”, så han spurgte, om han måtte gøre det, som stod, siger hun.

Siden den aften på dansegulvet har de to været sammen. Og nu får vi lov at nyde dem i ”X Factor”.

Og hvis du ikke kan få nok af de to, så har de simpelthen også – ligesom Tømrer-Lasse - en TikTok-konto, hvor de giver prøver på deres talenter.

Blandt andet har de videoer med såkaldte ”#pumpitchallenge”, hvor de blandt andet på Strøget i København spiller introen til Black Eyed Peas´ kæmpehit ”Pump it” – kun ved hjælp af stemme og krop.

Og hermed en lille advarsel fra egne erfaringer. Lad være med at afspil nedenstående, hvis ikke du vil have "Pump it" på hjernen resten af dagen...

Sponsoreret indhold