X Factor21. marts 2015

Jógvan: Jeg troede det var slut

Færingen var sikker på, at han røg ud af ”X Factor”.
Jògvan troede, at han var færdig.
Jògvan troede, at han var færdig.
 Foto: Claus Poulsen
Han stod alene tilbage med Citybois på scenen, da "X Factor"-værten, Eva Harlou, kun manglede at afsløre den sidste finalist til årets X Factor-finale. Og helt ærligt så troede færøske Jógvan, at hans deltagelse i konkurrencen sluttede dér.

- Jeg tænkte, at nu var det overstået, siger han til Newspaq og bliver suppleret af sin coach, Lina Rafn.

- Vi har haft et rigtig turbulent forløb. Så da vi stod der med Citybois, tænkte jeg også, at løbet var kørt. Men baseret på Jógvans præstation synes jeg absolut, at han fortjener en plads i finalen, siger Lina Rafn til Newspaq.

LÆS OGSÅ: City-chok: Anthon og Thor ude af "X Factor"

Jógvan startede sin X Factor-rejse med en tur i farezonen, alt imens Citybois er gledet igennem konkurrencen, og selvom han ikke helt forstår, at de to storcharmører er ude af "X Factor", så glæder det ham alligevel.

- Jeg er på en eller anden måde glad for, at de røg ud, for nu er det en musik-konkurrence. Nu handler det kun om musik, fordi alle, der er tilbage, er så dygtige. Det er en gyser, siger Jógvan, der sammen med sin mentor tror, at seerne vægter andet end charme, når de stemmer.

- Jeg havde ikke set Citybois ryge ud. Men jeg tror trods alt, at folk hjemme i stuerne tager konkurrencen alvorligt, og at de synes, det er vigtigt, at talenterne vinder over charmetroldene, siger Lina Rafn.

LÆS OGSÅ: Blachman: Måske det bedste for Citybois

Næste uges "X Factor"-finale afholdes i Boxen i Herning, og det er et fokuseret makkerpar, der nu ser frem mod finalen.

- Vi tager virkelig en dag og en kamp ad gangen. Vi har fokus på det, der er vigtigt, nemlig at spille musik, og så må det andet være op til seerne og de højere magter, siger Lina Rafn.

Jógvan skal i finalen kæmpe mod unge Emilie Esther, der er Remees deltager, og gruppen Ivarsson, Bang og Neumann, som har Thomas Blachman som mentor.

Sponsoreret indhold