Hvem skal afløse Melvin Kakooza som "X Factor"-vært? Her er 7 bud

Den folkekære komiker Melvin Kakooza har mandag meddelt, at han desværre må trække sig fra sit værtsjob i årets "X Factor", efter han har fået fjernet en tumor i hjernen. 

- Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk, lyder det fra Melvins manager, Jakob Riis. 

- Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid.

Det betyder desværre, at vi i år ikke får glæden af Melvins sprudlende humør på "X Factor"-scenen, men hvis det ikke bliver Melvin, hvem bliver det så? 

Sarah Grünewald

(Foto: Martin Høien)

Værtsrollen er bestemt ikke fremmed for den 37-årige Sarah Grünewald, der normalt styrer "Vild med dans" med hård hånd i selskab med sin værtskollega. 

Sarah har været vært på "Vild med dans", siden hun tilbage i 2013 overtog jobbet fra Christiane Schaumburg-Müller, og værtede løs sammen med Claus Elming, der i 2018 blev fyret og sikrede Christiane et "VMD"-comeback. 

Abdel Aziz Mahmoud

(Foto: Mikael Rieck)

Den 37-årige journalist og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud kunne muligvis også være frisk på en omgang "X Factor", hvis han blev spurgt. 

"Go' Aften Danmark"-værten har tidligere stået i spidsen for Eurovision Song Contest 2014 i København, hvor han sammen med Ulla Essendrop gav den gas som vært i pressecenteret. 

Stephania Potalivo

(Foto: Peter Grosen)

Den 34-årige skuespillerinde Stephania Potalivo ville i den grad sprede lidt stjernestøv ud over denne omgang af "X Factor". 

Den tidligere barnestjerne har medvirket i en lang række film og serier, og så har hun naturligvis også været vært på sangprogrammet "The Voice Junior", så det der med at jonglere dommere og sangdeltagere, ville bestemt ikke være en fremmed opgave for Stephania. 

Joakim Ingversen

(Foto: Mikael Rieck)

Han har gjort det før. Vil han gøre det igen? Den kære Joakim Ingversen og ikke mindst Sofie Lindes baby daddy har tidligere trådt i værtsrollen i "X Factor". Det skete, efter Linde netop havde født parrets datter, Trine. 

Det er dog ikke det eneste, Joakim har været vært på. Han har også tidligere fungeret som frontfigur på DR Ultra og i DR-programmet "Alle mod 1". 

Lise Rønne

(Foto: Krestine Havemann)

Lise Rønne fungerede som "X Factor"-vært i både 2008, 2009, 2011 og 2012, og så har hun naturligvis også været vært i Dansk Melodi Grand Prix - hele to gange. 

Den 42-årige Rønne har dog efterfølgende udtalt, at hun ikke har nogle planer om at lave "X Factor"-igen, så det kapitel er sandsynligvis lukket. Vi er dog sikre på, at der sidder mange garvede "X Factor"-seere derude, der ville nyde et gensyn med Lise. 

Mikkel Kryger

Mikkel Kryger (Foto: 

Den altid glade 37-årige Mikkel Kryger har både lavet The Voice TV, SommerSummarum på DR og desuden været vært på MGP i både 2009 og 2011.

Mikkel er desuden forhenværende værtskollega med Sofie Linde. De arbejdede nemlig begge som værter på programmet "Live fra Ramasjang". 

Til daglig er han med til at vække danskerne, når "Go' Morgen Danmark" ruller over skærmen.

Christiane Schaumburg-Müller

(Foto: Hanne Juul)

Alt-mulig-kvinden Christiane Schaumburg-Müller kan både drive kvindemagasin, lege TikTok-stjerne og være vært på "Vild med dans", så hvorfor ville hun ikke også kunne være Melvins afløser, når årets liveshows går i gang? 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close