Kendte22. februar 2021

Sådan opdagede Melvin Kakooza hjernetumoren

Melvin Kakooza er blevet opereret for en godartet tumor i hjernen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hele Danmarks darling nummer 1, Melvin Kakooza, er blevet sendt fluks til sygesengen, efter der i hans baghovedet blev fundet en tumor.

Den modbydelige svulst - som viste sig at være godartet - har humørfyldte Melvin rendt rundt med "i noget tid", men da komikeren begyndte at føle ubehag, smuttede han til lægen.

Og her fik han altså en besked, der kan få smilet til at forsvinde på selv den mest optimiske person.

Det oplyser komikerens manager Jakob Riis.

- Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt mmed en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk, fortæller han.

- Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid.

Melvin har fået opereret tumoren i baghovedet væk og er altså nu sygemeldt. Det betyder, at han ikke kommer til at afløse Sofie Linde, der netop er blevet mor for anden gang, som vært på "X Factor".

Den folkekære stjerne har allerede haft sin debut i bootcamp-programmerne, hvor han har optrådt som føl hos Sofie Linde.

Melvins sygdom kommer som et chok for alle omkring "X Factor". Også for underholdningsredaktør på TV 2, Dorte Borregaard.

- Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på 'X Factor'. Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært. Vi præsenterer en afløser hurtigst muligt, siger hun.

HVAD ER EN HJERNETUMOR?

Tumorer i hjernen kan være kræft, men det kan også være et forstadie til kræft. Det kommer an på, hvor aggressiv tumoren er.

De to lave niveauer - "lavgradstumorer" - bliver nogle gang kaldt for godartede tumorer og er ikke kræft, men derimod ofte forstadier til kræft.

Ved godartede tumorer kan de i nogle tilfælde opereres væk og patienten kan helbredes, men det er ikke altid tilfældet.

Det er sjældent, at hjernetumorer spreder sig uden for hjernen, da hjernen har en særlig barriere.

I de fleste tilfælde kan man ikke udpege en årsag til hjernetumoren.

Hyppige symptomer er hovedpine, kvalme, krampeanfald, hukommelsesbesvær og ændringer i personligheden.

Har man mistanke om en tumor i hjernen, skal man opsøge sin læge.

Kilde: Kræftens Bekæmpelse

Sponsoreret indhold