X Factor 19. marts 2014

Hun ryger ud af X Factor i semifinalen

Så er det slut!
Af af
Hvem sender dommerne hjem på fredag?
Hvem sender dommerne hjem på fredag?
Foto: Kaspar WenstrupDer er overhovedet ingen tvivl hos oddssætterne hos Danske Spil om udfaldet af fredagens semifinale i X Factor, hvor der er fire deltagere tilbage, og hvor én skal sendes hjem inden det store finaleshow fredag den 28. marts.

LÆS OGSÅ: X Factor-Anthony tilbudt job som nøgenmodel

Helt fra begyndelsen har Lucy Mardou fra Thy-lejren været tårnhøj favorit til at blive samlet vinder af X Factor, og det er også billedet hos Danske Spil.

Hvis man er så letsindig at spille 50 kroner på, at Lucy, der klarede sig videre i sidste ude trods sygdom, ryger ud på fredag, får man 800 kroner tilbage for indsatsen, hvis Lucy skulle snuble.

LÆS OGSÅ: ManBand sendt hjem efter dramatisk afgørelse


Pernille ryger i farezonen fredag, vurderer Danske Spil. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Anthony Jasmin er efter en famlende begyndelse blevet bookmakernes favorit til andenpladsen, og giver 500 igen på en 50'er spillet på at duoen ryger ud allerede i semifinalen.

Med 16-årige Henriette Haubjerg og 27-årige Pernille Nordtorp forholder det sig ganske anderledes.

Begge solister er ifølge Danske Spils oddssættere i overhængende fare for at ryge ud inden næste fredags finale, hvor blandt andre Medina og Christopher står for underholdningen.

LÆS OGSÅ: Chresten vender tilbage til X Factor


Henriette kommer ifølge oddssætterne ikke i finalen. (Foto: Thomas Laursen)

Spiller man 50 kroner på at Pernille ryger ud fredag får man 105 kroner retur, hvis fredag bliver endestationen for Pernille, der to gange tidligere har været i farezonen.

Og Pernille kommer ifølge Danske Spil i omsang med Henriette, der ligeledes i to liveshows har prøvet at skulle optræde endnu en gang med samme sang.

LÆS OGSÅ: X Factor finale-fuser

Henriette er ifølge oddssætterne i størst fare for at ryge ud, idet man kun får 87 kroner tilbage, hvis man sætter en 50'er på, at hun må forlade X Factor fredag.

Henriette var i omsang så sent som i fredags, hvor hun først troede, at hun var gået videre. Efter omsang med ManBand var det Remee, der sendte Blachmans gruppe hjem og lod Lina Rafn beholde sin sidste solist i konkurrencen.

Sponsoreret indhold