Hokus pokus, Sofie i fokus: Deller er skidesjove

Sofie Linde, 29, hev fat i sit maveskind, mens hun legede sexkilling, fordi hun synes, det er vigtigt at kunne tage pis på sig selv.

Sofie Linde, 29, hev fat i sit maveskind, mens hun legede sexkilling, fordi hun synes, det er vigtigt at kunne tage pis på sig selv.

(Foto: Thomas Laursen)

Der blev taget godt fat i maven, da Sofie Linde gav den hele armen med underholdning, og hun har intet problem med at vise sine deller frem.

- Man kan ikke undgå at se dem. Jeg er cool med min krop, jeg er cool med den måde, jeg ser ud på - jeg har født et barn. Jeg har ikke brugt alle mine vågne timer på at træne mig tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I en lyserød kropsnær dragt og ditto paryk, vred værten sig i sexkilling-parodi af Ariana Grandes "7 things". (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg er blevet skudt i skoene i løbet af den her sæson, at jeg har valgt nogle kjoler, som gør mig større, end jeg er, men jeg klæder mig ikke på for at se tynd ud. Mit mål er ikke at være tynd, og det er sgu da sjovt, at der er deller. Det er sgu da grineren, slår værten fast.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Vi tog lidt pis på min krop, vi tog lidt pis på ukuleler, og så var Malte (Ebert, red.) på besøg, og det var dejligt, sagde hun efter showet.

- Vi tog lidt pis på min krop, vi tog lidt pis på ukuleler, og så var Malte (Ebert, red.) på besøg, og det var dejligt, sagde hun efter showet. (Foto. Thomas Laursen)

Pisselortepæn

Man kan næsten fristes til at tro, at Sofie Linde er blevet en "elsk dig selv"-korsfarer. Men hendes positive indstilling over for sine ekstra kilo har ikke altid været ment som inspiration for andre.

- Det er det jo blevet, efter folk er begyndt at spørge ind til det. Jeg har ikke noget imod at sige, at jeg er glad for min krop.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mens rulleteksterne kørte over skærmen i fredags, erklærede Sofie, at hun igen næste år trækker i det spraglede værtstøj og styrer slagets gang, når \

Mens rulleteksterne kørte over skærmen i fredags, erklærede Sofie, at hun igen næste år trækker i det spraglede værtstøj og styrer slagets gang, når "X Factor" vender tilbage. (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har efter min graviditet skullet kæmpe med, at jeg for første gang i mit liv nogensinde ikke har kunnet lide den måde, jeg ser ud på. Det har jeg fandeme arbejdet godt med, og jeg har fandeme kommet langt, og nu er jeg endelig dér, hvor jeg var før, erkender Sofie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den tidligere børnevært er bestemt ikke bange for at bruge sig selv. Her tager hun og Malte Ebert pis på Bradley Cooper og Lady Gagas Oscar-optræden med sangen "Shallow". (Foto: Thomas Laursen)

Hvordan er du nået derhen?

- Ved at rose mig selv. Og ved at fortælle mig selv, at jeg er pisselortepæn, og at jeg har født et fucking barn. De deller er der, fordi der har vokset et andet menneske inde i mig, og det var ikke gratis for bildækkene, men det er OK, for der kom noget fuldstændig fantastisk ud af det.

- Og det her er jo bare udseende. Jeg kan kigge mig selv i spejlet hver evig eneste dag og være glad og stolt af, hvem jeg er. Så hvis andre synes, jeg er tyk - that's not my problem, konkluderer Linde.

Sofie Linde må være selvironiens dronning. Fredag efter fredag tropper hun op i vilde outfits, der snart må have sit eget hastag på twitter. Her er hun iført en gul hyldest til den kommende sæson af "Game of Thrones". (Foto: Thomas Laursen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close