X Factor23. marts 2024

Helene Frank overraskede søsteren på live tv: - Jeg var lige ved at græde

Det kom som et chok for lillesøsteren Fanny, da hun pludselig var med på stormskærmen live hele vejen fra Bali under kvartfinalen af "X Factor"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Helene Frank havde svært ved at holde tårerne tilbage, da hun overraskede sin søster under fredagens optræden.
 Journalist: Oliver Morell Andersen Video: Martin Høien.

LÆS OGSÅ: Kaos reagerer på "X Factor"-exit

Man skal være lavet af sten, hvis man ikke blev bare en smule rørt under Helene Franks optræden til "X Factor".

Midt under sangen dukkede hendes lillesøster, Fanny, nemlig op på storskærmen, hvor hun sad og så med live fra Bali, hvor hun lige nu er ude at rejse.

Helene Franks lillesøster havde ingen anelse om, at det ville komme til at ske før kort forinden, og til SE og HØR fortæller Helene Frank, at det var svært at holde tårerne tilbage.

STRAX - STRAX - STRAXBilledet er sendt direkte fra kameraet, derfor er det ikke billedbehandlet. Skal ikke anvendes til printFOTO: HANNE JUUL/ ALLER FOTO & VIDEO
Helene Franks lillesøster Fanny, der hver fredag nat ser programmet fra et signal på Bali, havde ingen idé om, at hun ville blive en del af showet og ende på storskærmen.
 Foto: Hanne Juul


- Det var helt vidunderligt. Jeg skulle virkelig tage mig sammen, da jeg vendte mig om, og hun sad der. Puha, jeg var lige ved at græde.

- Jeg savner hende så meget, og det var virkelig noget helt specielt. Og jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg kunne dele det med hende. For hun har jo slet ikke været til noget show, fordi hun er ude at rejse. Det er helt fantastisk, at hun er det (ude at rejse red.), men hun har været meget ked af at gå glip af det.

STRAX - STRAX - STRAXBilledet er sendt direkte fra kameraet, derfor er det ikke billedbehandlet. Skal ikke anvendes til printFOTO: HANNE JUUL/ ALLER FOTO & VIDEO
Det var en tydeligt rørt lillesøster, der fredag aften blev overrasket midt under liveshowet.
 Foto: Hanne Juul

- Man kunne høre det lidt på min stemme. Den var lige ved at knæk. Jeg skulle virkelig ikke kigge på hende.

Den rørende gestus fik hun dog en smule hug for af Thomas Blachmann, der kaldte det "for meget".

Men den kritik tager "X Factor"-deltageren ikke særlig tungt.

- Jeg tænker, at det er meget individuelt, hvad man kan lide. Det er jo fair nok, at det er det, han synes. Vi synes, at det var rigtig godt, og det var de rigtige knapper at trykke på.

Sponsoreret indhold