X Factor22. marts 2024 (opd. 22. marts 2024)

KAOS om "X Factor"-exit: - Vi er kede af det

Det var Thomas Blachmanns gruppe KAOS, der i kvartfinalen trak det korteste strå
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det var to fattede gutter, som SE og HØR mødte efter showet.
 Journalist: Oliver Morell Andersen Fotograf: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Tog stor chance før liveshow
Femte liveshow af "X Factor" betyder et farvel til gruppen KAOS, der består af de to unge gutter fra Vordingborg, Oscar og Karl.

Men på trods, at de nu skal forlade konkurrencen virker begge drenge forholdvis fattede og afklarede, da SE og HØR møder dem efter programmet.

- Det er jo blandet. Vi er jo kede, at vi skal hjem fra det her, som de kalder cirkus, men det er vildt spændende og inspirerende, at vi nu har fri tøjler til at gå ud og lave noget originalt, fortæller gruppen, fortæller de.

Selvom gruppen virker rimelig afklaret med, at det nu er blevet deres tur til at forlade programmet, så kom det alligevel som et chok, at det lige netop blevet Christian Oprea, som de skulle op i mod.

- Vi havde overhovedet ikke forventet at se Christian i farezonen. Vi havde bare tænkt CO til 1234 hele vejen til finalen, så det synes vi var ret vildt, lyder det fra KAOS, som fortsætter:

- Det er jo svært, for vi ville for alt i verden jo heller ikke have, at Christian skulle sendes hjem, så det er på en måde også rart at se, at Christian går videre.

Gruppen er dog glade for oplevelsen, og selvom det nu er slut med "X Factor", så er det bestemt ikke slut med musikken, forsikrer de to de Vordinborggensere.

- Det var godt Karl havde bil dengang. Jeg skrev tilfældigvis til Karl på dagen for castingen, om han havde bil til rådighed, og heldigvis havde han sin mormos gule Seat, lyder det fra Oscar med et smil på læben.

- I skal glæde til en masse originalt KAOS. Vi har en masse projekter - også udover KAOS.

Sponsoreret indhold