X Factor 11. marts

Har du lagt mærke til det? “X Factor”-Charlo ligner superstjerne

Flere “X Factor”-seere har allerede bemærket det. Den ene halvdel af duoen Lorenzo & Charlo ligner til forveksling en kendt sangstjerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er særligt på YouTube, at fans af brødreduoen slår fast, at der i den grad er en slående lighed mellem 20-årige Charlo, med det borgerlige navn Deniz Tanis, og One Direction-sangeren Zayn Malik.

Og det gør sig således umiddelbart både gældende på udseende og lyd.

– Han er også mit idol jo – jeg har mange idoler, lyder det fra den ældste af “X Factor”-brødrene til SE og HØR efter andet “X Factor”-liveshow i sidste uge.

Artiklen fortsætter under billedet …

(Foto: Hanne Juul / MEGA)

Kan du se ligheden? Foto: Hanne Juul / MEGA

– Det er sygt nok at blive sammenlignet med ham, forklarer fitnessmedarbejderen fra Ikast, der desuden afslører, at både Zayn Malik og sangeren Chris Brown er hans to helt store idoler.

Lillebror Lorenzo, hvis fornavn i virkeligheden er Malik, ser således endnu et sammentræf:

– Det er sygt at tænke på, at mit rigtige navn er Malik jo, udbryder den 18-årige sangaspirant og refererer naturligvis til den tidligere One Direction-sangers efternavn.

– Der er måske en genetikfejl, joker han videre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Lorenzo & Charlo blev smidt ud af "X Factor" under en af de famøse "6 Chair Challenges". Sangerinde Kwamie Liv hentede dog duoen tilbage i konkurrencen – og med på sit eget hold Foto: Hanne Juul

Lorenzo & Charlo havnede i sidste uge i farezonen sammen med Thomas Blachmans duo Wela & Garcia. Det betød således, at de to grupper skulle på scenen atter en gang og vise deres værd videre i konkurrencen.

For den yngste bror i Lorenzo & Charlo bød sig en helt særlig mulighed på “X Factor”-scenen, da de to spasmagere gav den gas med deres version af Burhan G’s “Jeg vil ha’ dig for mig selv”.

Og pludselig smed han tøjet:

– Jeg må sgu ærligt indrømme, at jeg troede, Martin ville smide os ud – fordi han havde smidt os ud før, forklarer den ene halvdel af duoen og refererer således til den famøse “6 Chair Challenge”, hvor de to i første omgang måtte forlade konkurrencen.

Heldigvis var den nyest tilkomne dommer, sangerinde Kwamie Liv, ikke helt tilfreds med den beslutning – og hun bad dem således vende retur. Og være en del af sit eget hold af sangaspiranter vel at mærke.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Alle kneb gælder, når en pladekontrakt er på højkanrt. Foto: Hanne Juul

– Og han sagde faktisk til os, dengang han fandt ud af, vi var i liveshow, at hvis han fik chancen, så ville han smide os ud igen, fortæller Malik videre og uddyber, at dj’en jo netop sidste fredag igen havde muligheden for at sende de to fyre hjem til Ikast.

– Så jeg tænkte “okay, det er nu eller aldrig. Hvis jeg vil have chancen for at smide min trøje på scenen, så skal jeg gøre det nu”, lyder det fra den yngste bror, som desuden var overbevist om, at Martin Jensen havde planer om at gøre alvor af sine tidligere ord.

Dj Martin Jensen valgte imidlertid at smide Wela & Garcia ud af konkurrencen og gav dermed brødreduoen en billet til det tredje “X Factor”-liveshow denne sæson.

Se videoen, hvor den ene af brødrene fra Lorenzo & Charlo bliver sammenlignet med One Direction-sangeren Zayn Malik, i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold