X Factor1. april 2018

Se billedet: Gulddreng skal være ny dommer i "X Factor"

Gulddreng har nettop afsløret på sin Instagram-profil, at han bliver ny dommer på “X Factor”, når programmet får premiere næste gang på TV 2. Vi skriver dog 1. april, da nyheden skal formentlig tages med et gran salt - men derfor kan vi jo godt spørge dig, om du synes, det ville være en god idé?
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170222_wen_-_tivoli_45.jpg
 Foto: Aller Media

Den ene dommer i næste sæson af ”X Factor” er nu fundet. I hvert fald hvis man spørger ”dommeren” selv.

Malte Ebert – bedre kendt som Gulddreng – har netop afsløret på sin Instagram-profil, at han bliver ny dommer på det populære talentprogram, når det vender tilbage til næste år på TV 2.

Vi skriver som bekendt 1. april i dag, så nyheden fra Gulddreng skal formentlig tages med et gran salt. Men derfor kunne vi jo passende spørge: Synes du, at det ville klæde ”X Factor” at få Gulddreng som en af de tre dommere? Deltag i afstemningen nederst i denne artikel.

For to år siden iførte Malte Ebert sig de mørke solbriller og den eksotiske accent og de kække bemærkninger og blev til Gulddreng.

På rekordtid blev han uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid.

Han nåede til tops med hits som Model”, ”Se mig nu”, ”Drikker for lidt” og ”Ked af det”, og han nåede sågar at blive genstand for Lars Løkke Rasmussens nytårstale.

For to måneder siden – 02.02.18 – gav Gulddreng så sin første og sidste koncert i Royal Arena foran 11.000 gæster. Koncerten var Gulddrengs allersidste, men han stopper (ifølge sig selv altså) ikke helt med at være Gulddreng.

I forbindelse med sin afskedskoncert tilbage i begyndelsen af februar gjorde Malte Ebert, der stammer fra den lille by Ankjær ved Vejle, status. På sin Instagram-profil takkede han sine mange tusinde fans, der fulgte og støttede ham på den usædvanlige rejse de sidste to år:

- Jeg kan slet ikke forklare hvordan det hele har været, men til gengæld kan jeg takke alle der har støttet, hjulpet og fulgt med i dette skøre eventyr om en lille grim ælling fra Vejle, der en dag blev til en stor og åndssvag dreng med solbriller, halskæder og ringe af guld.

- Tusind tak alle sammen. Jeg havde aldrig, aldrig klaret det uden jer, lyder det til sidst fra Gulddreng.

Gulddreng nåede i sine to år at lave 11 tracks til dato, hvor otte alle nåede at blive nummer 1 på hitlisten.

Hans sange talte blandt andet ”Model”, ”Se mig nu”, ”Nemt”, ”Guld jul”, ”Ked af det”, “Utro", ”Censor” ”Lyvesangen” og ”Legende”.

Tilsammen har de i alt 11 sange haft mere end 70 mio. afspilninger på Spotify, og Gulddreng nåede desuden at vinde flere priser: Danish Music Awards 2016 (Årets Publikumspris), Guldtuben 2016 (Årets sang), Zulu Awards 2017 (Årets nye navn), Zulu Awards 2017 (Årets hit) samt GAFFA-Prisen 2017 (Årets nye danske navn).

Sponsoreret indhold