X Factor 26. februar

Efter første "X Factor"-liveshow: Kwamie Liv taler ud om dommerskænderier

Både den garvede “X Factor”-dommer Thomas Blachman og dj Martin Jensen var ikke blege for at dele deres meninger og utilfredsheder i sæsonens første liveshow
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter otte uger med både auditions og “6 Chair Challenges” løb sæsonens første “X Factor”-liveshow endelig af stablen fredag aften.

Og for nyest tilkomne dommer, Kwamie Liv, var det således første gang, hun live i allerbedste sendetid skulle være en del af showet.

Der blev dog ikke ligefrem sparet på mundhuggeriet fra hendes to meddommere, der flere gange undervejs i talentprogrammet både afbrød hinanden og desuden satte gang i diverse småskænderier.

Men dommerdebutantens tanker var umiddelbart et helt andet sted:

– Jeg tror bare, mit fokus har været så meget på scenen, lyder det fra Kwamie Liv til SE og HØR efter sæsonens første liveshow.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Hanne Juul)

Dommerdebutanten var i den grad blevet placeret i smørhullet mellem dj Martin Jensen og den 58-årige "X Factor"-veteran, Thomas Blachman. Foto: Hanne Juul

– Det skete så mange ting i aften, at det hele bare står tilbage som et adrenalinshow, forklarer sangerinden videre og understreger, at hun ikke har noget at sammenligne med, eftersom sæsonens første liveshow selvsagt også var hendes første.

– Men jeg ved da, at de har deres jargon – og jeg ved da også, at de er venner bagefter, udtaler hun om sine “X Factor”-meddommer og bakker derved op om dj Martin Jensens syn på sagen.

Der er ingen tvivl om, skænderierne mellem Martin Jensen og “X Factor”-veteranen, Thomas Blachman, blev bemærket hjemme i stuerne.

Trofaste seere af talentprogrammet beskrev blandt andet mundhuggeriet som en “børnehave” og en “kamp om det største ego”. Og flere mente desuden, at de to mandlige dommere fjernede fokus fra deltagernes performances.

– Det synes jeg selvfølgelig er ærgerligt. For mig handler det her show om, at vi har nogle deltagere, vi skal løfte, og vi har noget feedback, som vi skal give.

– Så jeg er da ærgerlig over, hvis noget vi har gjort, har taget fokus væk fra, hvorfor vi er her – hvilket er deltagerne, forklarer Kwamie Liv.

Mens dj Martin Jensen slet ikke mener, at mundhuggeriet til dels blev centrum for aftenens liveshow, så er den skaldede dommer blot begejstret for seernes reaktioner på småskænderierne:

– Jeg synes, det er så fint. Det er så vigtigt, at folk kommer op af stolene og synes, der er et eller andet, der er for meget, forklarer Blachman.

Læs også anmeldelsen af årets første “X Factor”-liveshow nedenfor:

Sponsoreret indhold