Echo er ude af "X Factor"

Echo

Echo

Foto: Dan Mariegaard

De tre finalister i årets udgave af "X Factor" er nu fundet. Det blev Echo, som trak det korte strå og nu må forlade sangshowet som nummer fire.

Til aftenens semifinale var deltagerne blevet sat på en alvorlig opgave. De modige sangaspiranter skulle nemlig på scenen hele to gange.

Først skulle de synge et "one hit wonder", og senere i showet fik de hver især selskab på scenen, da der var en etableret musiker med til at løfte deres optræden.

Den opgave magtede Echo dog ikke at løse tilstrækkeligt. I hvert fald kvitterede seerne ikke med nok stemmer til, at der kunne bookes en billet til finalen i Forum Horsens.

Det ærgerlige exit tog naturligvis hårdt på Echo, som så tydeligt rørt ud. Heldigvis stod verdens bedste "X Factor"-vært klar med trøstende ord og et kærligt kram.

Her til aften var der lavet om i måden, hvorpå "X Factor" blev afgjort. Magten var taget fuldstændig fra Blachman, Ankerstjerne og Oh Land, som ikke havde et eneste ord at skulle have sagt om hvem, der ikke kommer med til finalen i Horsens.

"X Factor" var i dag fyldt op med stjerner udefra. Nicklas Sahl, Bisse, Katinka og Chili var alle på scenen for at bakke op om hver deres deltager.

Der blev dog for alvor skruet op for stjernefaktoren, da sangshowet blev sparket igang igen efter pausen. Her stod Emil Kruse og Benjamin Hav for at spille op til fest.

Pludselig blev samtlige seere dog taget på sengen, da den tidligere "X Factor"-dommer Remee indtog scenen og rappede det bedste, han har lært.

På fredag den 12. april er der finale i "X Factor". Det løber af stablen i Forum Horsens og på TV2 klokken 20.00.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close