Dommerne: Her er vores X Factor-favoritter

Dommerne har fundet deres favoritter

Dommerne har fundet deres favoritter

Foto: Kaspar Wenstrup
Hvem ender med sejren og kan kalde sig vinder af årets X Factor? Dét spørgsmål har BT spurgt de tre dommere om i det populære talentprogram - bedømt ud fra deltagernes præstation sidste fredag under det første liveshow.

Remee, der selv står i spidsen for de voksne sangere, peger på gruppen Anthony og Jasmin samt de unge solister Fie Winther og Henriette Haubjerg som dem, der er hans favoritter.

Læs også: Her er bookmakerens ikke-favoritter

- Jeg kan ikke lave en top tre inklusiv mine egne. De er top tre for mig, og jeg mener, at de er de mest helstøbte artister. Men når jeg ser bort fra dem, så er det efter min smag klart Anthony og Jasmin. Det er godt løst af Thomas. Meget relevante og good looking young kids. Der er super karma over dem og deres styrke ligger helt klart i den kemi og stemning, der er omkring dem, siger Remee således til BT.

Den rapkæftede Blachman peger også på Anthony og Jasmin som en af hans favoritter. Og så er hans også imponeret over charmedrengen Mathias Crøis og Thy-pigen Lucy Mardou:

- Hvis jeg skal lave en top tre, jamen så er det da klart Mathias. Nu har han i hvert fald en ekstrem oplevelse af, at han skal hjem og arbejde. Han har et godt look, men hold kæft hvor skal der arbejdes. Så tror jeg meget på Lucy. Hvis man finder hendes skønhed på en eller anden måde i en kombination af, hvordan hun skal bevæge sig og hvilke sange, hun skal synge, så tror jeg, at hun er en rigtig stor sangerinde, lyder det fra Thomas Blachman, der i år har fået tjansen med at bringe en af de to tilbageværende grupper i finalen.

Læs også: Her er den nye præmie i X Factor

Den kvindelige dommer Lina Rafn peger på Lucy Mardou og Pernille Nordtorp samt Steffen Gilmartin som sine favoritter.
I hvilken rækkefølge kan jeg ikke sige. Og jeg er jo inhabil i forhold til at bedømme mine egne. Det kan jeg simpelthen ikke. Så derfor må det bliver Remees tre. Det er de artister, som jeg connecter mest med, siger Lina Rafn til avisen.


Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close