Dommerne dybt berørte: I chok over Melvin Kakoozas "X Factor"-afbud

Det kom i går frem, at Melvin Kakooza er blevet opereret for en godartet hjernetumor, og han kan derfor ikke være vært på "X Factor". Den tragiske nyhed har gjort indtryk hos dommerne.

Thomas Blachman, Oh Land og Martin Jensen havde alle glædet sig til, at den folkekære komiker skulle styre slagets gang fra landets største tv-scene.

Især den nye dommer Martin Jensen har svært ved at sætte ord på det. Han tager en dyb indånding, inden han fortæller om øjeblikket, da han hørte om Melvins sygdom.

- Jeg ved nærmest ikke, hvad jeg skal sige til det… Melvin er 29 år ligesom mig. Det kunne lige så godt være sket for mig, som det gjorde for ham, siger stjerne-dj'en og fortsætter:

- Jeg kan ikke være mere glad for, at resultatet er, at han er kommet ud, har helbredet med sig, og han heler efter det. Det er det vigtigste.

Artiklen fortsætter under billedet...

Selv om de ikke nåede at lave liveshows sammen, blev Melvin og Martin gode venner (Foto: Søren Jul Lamberth)

mavepine

Også Oh Land er enormt trist over nyheden om Melvins helbred. Hun fik det fysisk dårligt, da hun hørte det for første gang mandag morgen.

- Vi fik det først at vide i går af respekt for hans proces. Jeg fik en mavepine, som man får, når nole bliver ramt af sygdom – specielt unge mennesker, siger hun til SE og HØR.

Alle dommerne har sendt deres varmeste tanker og hilsner til Melvin, som lige nu fokuserer på at holde sig i ro og komme sig over operationen. Også Sofie Linde sendte en hilsen til sin oprindelige barselsvikar.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var planen, at Melvin skulle have styret Martin, Oh Land og Blachman, mens Sofie Linde holder en velfortjent barsel (Foto: Søren Jul Lamberth)

Chokeret

Selv om de ikke nåede at arbejde særlig meget sammen, er Thomas Blachman også dybt berørt over det tragiske afbud.

- Jeg blev chokeret ligesom alle andre. Det er min eneste kommentar, for de pårørende, og alle der kender mig ved, at det her er alvor. Det er meget trist, for jeg havde glædet mig til at lære manden at kende. Jeg har kun mødt ham én gang, men han virker super charmerende og glad, fortæller han.

Med Melvin ude af programmet var TV 2 nødt til at handle hurtigt for at finde en afløser. Det valg faldt på den første "X Factor"-vært nogensinde, Lise Rønne.

Artiklen fortsætter under billedet...

Trods de sørgelige omstændigheder er Lise Rønne klar til at styre "X Factor" sikkert i land - nok en gang (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Den nyindkaldte afløser hørte om Melvins sygdom et par dage før offentligheden, og hun blev utroligt ked af det på hans vegne.

- Jeg tror, jeg fik samme chok som alle andre. Det er simpelthen så trist, som det overhovedet kan være, siger Lise og fortsætter:

- Jeg har sendt ham en hilsen, men det er simpelthen så sørgeligt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close