Det vidste du ikke om "X Factor"-stjerne: Kom til Danmark som syvårig

Først forbavsede de alle med twerk, og til sidste liveshow i "X Factor" kom Maria og Bea rullende ind på en elektrisk scotter. De to ghettotøser har overtaget hele det populære sangshow.

Pigerne fra Sønderjylland har allerede opbygget sig en solid fanbase på de sociale medier, som støtter dem i stor stil.

Men det er nok de færreste, der ved, at den ene halvdel af den dynamiske duo ikke er født i Sønderborg, hvor de bor i dag. Bea er nemlig oprindeligt fra Litauen.

- Jeg kom til Danmark, da jeg var syv år. Også begyndte jeg i 0. klasse, og jeg har boet her siden, fortæller Bea til SE og HØR, da vi møder dem i "X Factor"-studiet i Brøndby i løbet af ugen. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Maria og Bea til første liveshow i "X Factor" (Foto: Thomas Laursen)

Se hele det store interview her i toppen af artiklen!

Selv om Bea i dag bor i Danmark og er ved at slå sit navn fast som en stor rapstjerne, så holder hun stadig fast i sine litaunske rødder.

- Jeg er i Litauen hver sommer. Jeg er der næsten hele sommerferien, også kommer jeg tilbage, lyder det fra den mørkhårede del at hitduoen.

Heldigvis for TV2, "X Factor" og de mange seere befinder Bea sig i Danmark nu. Og her kan danskerne hver fredag blive underholdt af den dansk/litauske rapper og hendes bedste veninde Maria.

I aften er der helt sikkert også god underholdning i vente, når "X Factor" løber over skærmen. Her skal Maria og Bea nemlig synge Cardi B's megahit "I Like It".

Du kan se det og meget mere i "X Factor" klokken 20.00 på TV2.

Se Maria og Bea afsløre sandheder om hinanden:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close