X Factor2. marts 2014

Danske kvinder vil have Blachman

Der er ikke tvivl om hvem der er mest populær af årets mandlige X Factor dommere.
Thomas Blachman skyder med skarpt mod Remee
Thomas Blachman skyder med skarpt mod Remee
 Foto: Allover

Hvem ville du helst på date med? Remee eller Thomas Blachman? Det spørgsmål har dating-siden single.dk's kvindlige brugere svaret på. Svaret er soleklart: Thomas Blachman.

Den skaldede mester-snakker fik næsten en tredjedel flere stemmer end Remee. Resultatet overrasker ikke talsmand for Single.dk, Jonas Cronfeld:

FORELSKET BLACHMAN PÅ VALENTINS-DATE

- Det er spændende at sætte Remee og Thomas Blachman op imod hinanden, da de hver især har nogle kvaliteter vi ved er eftertragtede blandt kvinder. Remee er den charmerende diplomat med det skæve smil og glimtet i øjet, og Blachman er den standhaftige førerhan, der på sin provokerende og intellektuelle facon rager op i landskabet, som en stålsat klippe.

De danske kvinder må dog for øjeblikket se langt efter en date med X Factor dommeren, for han har nemlig allerede en kæreste.

BLACHMANS DILLER: HER ER BLOGGEN INGEN MÅTTE SE

Nemlig billedkunstneren Sarah Louise Schackinger, som han for nylig var på Valentines-date med. Her fortalte han hvor glad han var blevet for den blonde kunstner:

- Det er vildt. Jeg er sindssygt glad, smiler Thomas Blachman, der er faldet med et brag for den blonde billedkunstner, og han kunne dengang også sagtens pege på hvorfor:

- Det er en kombination af kvindelighed, kvindeligt intellekt og kvindelig overraskelse. Vi minder så lidt om hinanden, og alligevel er der så mange fællestræk, sagde han.

Sponsoreret indhold