Blachmans diller: Her er bloggen ingen måtte se

Thomas Blachman vil helst holde for sig selv, hvad han gemmer i bukserne

Thomas Blachman vil helst holde for sig selv, hvad han gemmer i bukserne

Foto: All OverDet er knap to år siden, at 'X Factor'-deltageren Sandra fik et meget langt glimt af Thomas Blachmans penis.

Episoden udspillede sig en sen aften i en hæk bag scenen på Grønnegårds Teateret, og blev genoplivet fredag aften da Blachman kom i tanker om, hvor han havde set Sandra før.

Blachman raser over diller-klip

- Har du set mig tisse i en hæk engang?, spurgte den bramfri 'X Factor'-dommer for rullende kameraer.

Det, der især var med til at huske Blachman på mødet i hækken, var da Sandra efterfølgende skrev en artikel om mødet - og ikke mindst størrelsen på Blachmans diller på sin blog.

Da Blachman dengang fandt ud af, at der lå en indgående beskrivelse af hans penis på nettet, kontaktede han Sandra og bad hende fjerne det.

Det gjorde hun, men ting der én gang har været publiceret, lever for altid videre på nettet.

Thomas Blachman vil have Lise Rønne

SE og HØR har fundet det omtalte blogindlæg, hvor Sandra bl.a. skriver:

- Men omme bag scenen hvor vi har aftalt at mødes.. Dukker jeg op og Blachman står og tisser.. Han vender sig om.. men putter den ikke ind i bukserne igen.. jeg ved ikke om jeg synes at det er i orden at flashe sin diller overfor mig- Eller gør jeg? Hvad bilder han sig ind.. Havde han regnet med et blowjob eller?

På bloggen afslører 'X Factor'-deltageren samtidig, at Thomas Blachman bestemt ikke har noget at skamme sig over. Hun beskriver hans penis som 'ret flot' og 'stooor'.

Indtil for få timer siden kunne man læse hele blogindlægget her.

Og Sandra? Hun gik videre i 'X Factor'.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close