X Factor29. januar 2022

Blachman var ikke imponeret over Philip og Emma: Derfor svarede han igen

Søskendeduoen kunne ånde lettet op og sætte sig i stolen under Blachmans stoleleg, men ikke før deres optræden havde fået skarp kritik fra "X Factor"-veteranen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var her til aften Thomas Blachmans håndplukkede deltageres tur til at bevise deres værd lørdag aften – og selvom den 58-årige musiker og dommerveteran er blevet væsentligt blødere op til denne sæson, så kræver det et vis mod at sige ham imod fra scenen.

Det mod fandt Philip på 29 år dog frem, da han stod i aftenens 6 Chair Challenge – vel at mærke før søskendeduoen havde fået deres stol.

- Ja, det lød ad helvedes til det her, undskyld jeg siger det. Det var slet ikke det niveau, I er på, lød det fra Thomas Blachman, da Philip og Emma havde sunget Ushers ”Burn”.

Dommeren mente, at Philip og Emma havde taget ”alle de forkerte beslutninger”, og at de fremviste nogle svagheder, som de aldrig tidligere havde vist. Hvilket fik Philip til selvsikkert at svare igen:

- Det mener du simpelthen?

Vildt forvirret

I dag forklarer Philip Lillelund, at han oprigtigt var overrasket over kritikken.

- Det kom virkelig bag på os. Og på mig. For responsen var så god fra publikum, og de andre dommere roste os. Da turen så kom til Blachman, så var det bare én lang sviner og så stilhed, lyder det fra Philip, der overfor SE og HØR uddyber:

- Det er altid vigtigt for mig, uanset hvor kritikken kommer fra, at den er konkret. Og at jeg kan bruge den til noget. Det var altså lidt svært at tage noget med videre fra ”det lyder ad helvede til”.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/xfactor_6cc_blachman_041121_0793.jpg
 Foto: Lasse Lagoni / TV 2

Søskendeparret fik hårde ord med på vejen fra Blachman - alligevel endte han med at give dem en stol (Foto: Lasse Lagoni / TV 2)

Heldigvis for søskendeparret, endte de med en eftertragtet stol – og er dermed gået videre som en af Blachmans grupper, der skal på bootcamp.

Men alt imens deres skæbne hang i luften, kørte tankerne rundt i hovedet på både Philip og lillesøsteren Emma på 25 år.

- Det er klart, at man er nervøs. Men jeg synes virkelig, vi gjorde det godt, lyder det fra Philip, som endda drister sig til en lille analyse af Blachmans dommerkommentar under den pågældende stoleleg.

- Den pæne forklaring ville være, at han er kunstner, og derfor abstrakt i sin forklaring, når der er noget, der ikke falder i god jord hos ham. Andre ville måske sige, at han jo også skal give et show.

- Bare fordi man er en dygtig musiker, er det jo ikke sikkert, at man altid er i stand til at lære fra sig, slutter Philip.

Ville ikke tage Emmas "shine"

De fleste opmærksomme ”X Factor”-seere husker nok Philip fra sidste sæson, hvor han var på dj’en Martin Jensens hold af unge talenter. Egentlig var det slet ikke meningen, at han skulle være andet end støttende opbakning i denne omgang, men da han heppede til Emmas audition, blev idéen om en søskendegruppe præsenteret.

- Vi blev jo taget med bukserne nede, da Martin (Jensen red.) kom ud og spurgte os, om vi ville stille op sammen. Jeg havde slet ikke en stærk nok mavefornemmelse til at kunne sige ja med det samme, fortalte Philip til SE og HØR.

Herefter fortsatte han:

- Jeg var meget bange for at snuppe Emmas plads, for jeg har jo været med før, og nu var det ligesom hendes tur til at shine.

Sponsoreret indhold